Raluca Podea, în DOLIU. Tatăl vedetei a murit: „Te rog, Doamne, lasă-l pe tatăl meu să doarmă în brațele tale iubitoare”

Data actualizării: | Data publicării:
Raluca Podea, captură video Kanal D
Descriere foto: Raluca Podea, captură video Kanal D

Raluca Podea este devastată de durere. Tatăl vedetei s-a stins din viață.

Raluca Podea a anunțat că tatăl ei s-a stins din viață. Bărbatul era grav bolnav, de câțiva ani.


 „Doamne! Te rog, ține-l pe tata în brațele tale iubitoare și lasă-l să se odihnească în pace în Raiul tău frumos. De asemenea, anunță-l că fiul/flica lui îl ține mereu în rugăciunile sale. Te rog, Doamne, lasă-l pe tatal meu să doarmă în brațele tale iubitoare. Dumnezeu să te odihnească în pace și lumină, Tată!”, a scris Raluca Podea pe rețelele de socializare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RALUCA PODEA (@ralucapodea)


Tatăl Ralucăi Podea nu a știut diagnosticul real


Raluca Podea trăiește un coșmar, de câțiva ani. În 2019, medicii i-au pus un diagnostic crunt tatălui ei și i-au spus că va mai trăi doar câteva luni. Atunci, vedeta, împreună cu întreaga familie, au decis să-i ascundă tatălui său diagnosticul real, pentru a-l proteja de eventualele șocuri. 

Tatăl vedetei credea că are gastrită

Pentru a-i face ultima parte din viață mai ușoară, Raluca s-a apropiat mai mult de tatăl ei și a încercat să-i fie alături pe parcursul tratamentului. Bărbatul credea că suferă de gastrită și trăia cu speranța că se va vindeca.


Boala care l-a răpus

În realitate, bărbatul avea o tumoare la stomac, pe care medicii nu au putut să o oprească din creștere și care, într-un final, l-a ucis. 


Invitată în platoul emisiunii Teo Show, de la Kanal D, Raluca Podea a povestit tot calvarul prin care a trecut în ultimii ani și cum ajunsese să aștepte sfârșitul tatălui ei, după ce medicii i-au spus că nu mai are nicio șansă de supraviețuire. 

„Vine la un moment dat momentul să și vorbești. Doctorii ne-au spus să ne pregătim de ce e mai rău, înainte de sărbători. Toată lumea mă întreba despre tata, cum e și am preferat să vin și să vorbesc despre asta. Starea lui s-a agravat foarte mult. E pur și simplu ca o legumă, nu se mai poate uita la televizor. În 2019 ne-am dat seama (n. red. că are probleme de sănătate). Am fost toți trei, i-a făcut endoscopie, eu nu eram pregătită de ceea ce o să urmeze. Mi-a zis din start, tatăl tău are cancer. Mi s-a făcut rău. Mi-a explicat că este o tumoare foarte mare, că mai are de trăit 6-9 luni. Asta se întâmpla în 2019. A fost cumplit pentru mine. Eu m-am albit în cap instant. Eu chiar mă ocup de tata și merg cu el la spital. Este o perioadă destul de grea.

Am mascat-o parțial, eu în sufletul meu nu eram ok. Mama îmi spune și acum că trebuie să fiu puternică. Nu pot, am fost cu el la toate investigațiile. Doctorii m-au sfătuit să nu îi spun. Tatăl meu nici în ziua de astăzi nu știe că suferă de această boală, știe că are o gastrită la stomac. Am apelat și pe afară, nimeni nu i-a dat mai mult de 9 luni de trăit. L-am operat în 2020, i-am scos 3 coaste. El îmi zicea că tot are dureri, noi îi ziceam că poate s-a lovit când era tânăr, de aceea i-am scos coastele. El asta crede. Și mama este o femeie foarte puternică, dar când îl vezi neputincios, e greu. Ea îl ajută să mănânce, nu a fost bolnav niciodată.”, a declarat Raluca Podea în cadrul emisiunii Teo Show, difuzată pe Kanal D, în urmă cu ceva timp. 

Ajunsese să cântărească 40 de kilograme

 

„De când am aflat de această boală a lui, m-am schimbat foarte mult față de el. Merg cu el peste tot. Relația noastră nu era așa strânsă ca până acum.

Starea lui s-a degradat acum câteva luni, după ce a făcut COVID. L-au intubat, a fost o perioadă mai dificilă, a trecut cu bine. Au fost momente când mă suna și îmi cerea ajutorul(...) Tata are 40 de kilograme. Tumoarea este foarte mare, are semi-pareză pe partea dreaptă.”, a mai spus Raluca Podea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel