Raluca Podea, desfigurată de COVID-19. Vedeta a trecut prin momente îngrozitoare: "Eram un zombie"

Data publicării:
Raluca Podea, instagram
Descriere foto: Raluca Podea, instagram

Raluca Podea a vorbit despre momentele grele prin care a trecut după ce s-a infectat cu virusul SARS-COV2.

Raluca Podea a povestit că s-a vaccinat în luna ianuarie , dar cu toate astea a contractat virusul care a împânzit o lume întreagă. Aceasta a mărturisit că a fost infectată cu virusul după ce a mers la un salon de înfrumusețare, unde nu se respectau măsurile impuse în contextul pandemic. De asemenea, Raluca Podea a povestit că i s-a făcut rău la volan.

„Eu chiar am trecut prin niște experiențe, încă vorbesc pe nas și vocea nu mi-a revenit. A fost groaznic, eram un zombie. M-am vaccinat în ianuarie, cu Pfizer, cu rapel în februarie.

M-am ferit, doar că am fost la un cabinet, nu s-a purtat mască și l-am luat. La un cabinet de înfrumusețare, doar acolo am fost. Pe 12 septembrie am fost acolo, după 15 zile mi s-a făcut rău în trafic.”, a povestit vedeta pentru Cătălin Măruță.

 

Raluca Podea a povestit că nu mai putea să mânânce, nu mai avea gust și miros și avea picioarele foarte umflate, motiv pentru care a mers de urgență la spital.

„Eu port 35 jumătate, nu îmi mai intrau, acolo îmi venea bine 38. Am fost umflată, desfigurată, 3 zile fără gust, fără miros. Doar mergeam la baie și atât, am avut zile în care nu am mâncat nimic. (…) Mi-au făcut la spital testul și am ieșit pozitiv.

Am avut noroc că nu fusesem acasă, m-am simțit rău și nu m-am dus la părinți și la băiețel. Doctorii mi-au spus că plămânii nu au fost afectați, doar analizele sunt puțin modificate.”, a mai zis ea.

 

După o zi și o noapte petrecute în spital, Raluca Podea a mărturisit că și-a revenit destul de rapid, dar încă are anumite semne care sunt vizibile pe corpul ei.

 

„Mi-a mers bine tratamentul și am hotărât să merg acasă, am stat o zi și o noapte la Matei Balș. (…) Am fost fericită că nu au luat părinții mei și nici copilul. Și acum dacă te uiți la picioare, mai sunt umflată, dar și la față.

Și pe corp se vede când pui mâna că se albește pielea. Am acid hialuronic, mi-am topit din el, nu este din cauza asta. Mi-a afectat sistemul nervos, nu am putut să dorm noaptea și nici nu mai pot să dorm. Acum stau cu ochii pe pereți.”, a explicat vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel