Raluca Podea, cerută în căsătorie? Cum a fost surprinsă vedeta

Data publicării:

Raluca Podea a primit un cadou de milioane, chiar de ziua ei. 

Raluca Podea își serbează azi ziua de naștere și este în culmea fericirii. Frumoasa blondină a primit în dar un inel super prețios, care poate lua ochii oricui. Și ce femeie nu ar fi fericită la vederea unui astfel de cadou? Blondina a postat pe contul său personal de Instagram o imagine cu darul primit de ziua ei.

Raluca Podea se declară o femeie fericită la cei 35 de ani ai săi, cu un fiu care o iubește și o apreciază nespus, cu o carieră de succes, dar și cu un trup care atrage toate privirile, astfel că, nu-i de mirare dacă blondina are o nouă cucerire. Până în acest moment, Raluca Podea nu a dezvaluit din partea cui a venit acest cadou.

Mesaj emoționant din partea fiului

Această zi specială nu putea fi trecută cu vederea nici de fiul ei care a ținut să îi transmită mamei sale cea mai frumoasă urare.

„Dragă mamă, vreau să încep prin a-ți spune cât de mult te iubesc. Tu ai fost prima persoană care m-a iubit din momentul în care am pășit în această lume, chiar înainte de asta. Tu esti cea mai importantă femeie din viața mea și mereu vei fi. Știu că viața e grea pentru tine și eu mă străudiesc întodeauana pentru a o face mai ușoară. Ai sacrificat atât de multe în viață ca să mă crești. Ești cea mai puternică persoană pe care o știu, plină de iubire și motivație (...) Te iubesc! Ești cea mai bună mamă”,  a fost mesajul transmis de David Podea.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Te iubesc copilul meu bun @davidpodea ????Acest sentiment este unic ????

A post shared by RALUCA PODEA (@ralucapodea) onGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel