Fosta soție a lui Pepe va avea un COPIL! Raluca Pastramă a confirmat sarcina

Data publicării:
Sursa foto: Raluca, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Raluca, Instagram

Fosta soție a lui Pepe este însărcinată în același timp cu actuala iubită a artistului. 

După vestea că Pepe va fi tătic pentru a treia oară, de data acesta de băiețel, Raluca Pastramă a dat și ea vestea cea mare. Vedeta s-a afișat cu o burtă mai mare decât în mod normal iar,  ulterior, a confirmat vestea cea mare, potrivit Spy News.

Fosta soție a lui Pepe și-a refăcut și ea viața în urma divorțului, iar cu noul partener de viață va avea tot o fetiță.

Raluca Pastramă și Pepe au în urma mariajului două fete, Maria și Rosa.

Pepe va deveni și el tătic pentru a treia oară

Pepe va deveni tată pentru a treia oară! Partenera sa de viață, Yasmine Ody, se află deja în luna a șaptea de sarcină. Cei doi radiază de fericire și așteaptă cu nerăbdare să devină părinți, potrivit spynews.ro. Potrivit sursei citate, cei doi au ținut acest lucru în secret și nu au vrut să împărtășească până acum vestea cu fanii lor. Artistul și-a dorit foarte mult să devină tătic din nou și se pare că dorința i-a fost îndeplinită, iar partenera sa de viață va aduce pe lume un băiat

Oana Zăvoranu, prima reacție după aflarea veștii

Oana Zăvoranu și Pepe au trăit o poveste de iubire timp de mai mulți ani, însă aceștia au ales să meargă pe drumuri diferite în 2011. Amândoi și-au refăcut viața, însă bruneta nu s-a reținut niciodată să vorbească despre evenimentele care se întâmplă în viața lui Pepe. De această dată, totuși, Oana pare total dezinteresată de subiect.

„Pascu este cel mai neinteresant subiect pentru mine. Eu nu trăiesc în trecut, ci în prezent și in viitor”, a declarat Oana Zăvoranu, potrivit Viva.

Pepe, pregătit să ajungă din nou în fața altarului

”Normal că-mi doresc să mă căsătoresc din nou cu acte. Dacă aș avea o relație, care este extrem de posibilă, până la urmă, poate mai urmează încă un copil, nu ai de unde să știi... Dar ce facem, mă? Ne castrăm? Ne eutanasiem? Dacă așa vrea Dumnezeu! Dar de ce? Dar de ce privezi următoarea iubită, următoarea relație de frumusețea de a avea un copil? Adică eu am deja doi! Ar fi super egoist din partea mea! De ce să nu oferi șansa fiecărei femei din viața ta? Te plimb, te respect, îți fac copii, dar fii cuminte! Fii cuminte și iubește-mă”, a declarat Pepe la Xtra Night Show, de la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel