Raluca Pastramă, primele declarații după divorțul de Pepe. Cine a primit custodia fetițelor

Data publicării:
Pepe și Raluca Pastramă, sursa foto Instagram
Descriere foto: Pepe și Raluca Pastramă, sursa foto Instagram

După o căsnicie de peste 8 ani de zile, Pepe și Raluca Pastramă au decis să își spună adio pentru totdeauna.

Chiar dacă până acum Raluca Pastramă a evitat discuțiile cu presa, chiar astăzi, după ce a avut loc divorțul dintre ea și Pepe, a decis să dea primele declarații despre fostul ei soț, despre divorț și despre custodia celor două fetițe pe care le are cu artistul. 


„Am fost, am semnat ce era de semnat, ne-am împărţit ce era de împărţit. Civilizat şi prieteneşte în măsura puterilor noastre, cât s-a putut”, a declarat Raluca Pastramă pentru Antena Stars.


Raluca Pastramă a vorbit și despre custodia fetițelor ei, mai ales că în spațiul public au apărut diverse speculații cum că fetele ar rămâne la Pepe. Raluca a devenit vizibil nervoasă când a vorbit despre acest subiect și a ținut să lămurească pe toată lumea. 


„Înţelegerea noastră parentală, avem jumătate - jumătate. În acordul parental, 50 la mine, 50 la el pentru că aşa am stabilit de la bun început. Una peste alta, noi avem copii mici. Fetele dacă vor să stea mai mult la mine, stau mai mult la mine, dacă într-o zi când vor ele la tatăl lor, le duc la tatăl lor, adică e şi la voinţa lor şi totul spre binele lor. Oricum, ele stau mai mult la mine, în principiu la mine că Rosa stă la grădiniţă, pe Maria o duc dimineaţa la şcoală”, a explicat fosta soție a lui Pepe.


Chiar dacă flacăra iubirii dintre ei s-a stins, se pare că cei doi vor rămâne în relații amiabile de dragul celor două fetițe pe care le au împreună. Chiar Raluca a spus că la notar au discutat despre contractul scolar al Rosei de anul viitor. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel