Raluca Pastramă iubește din nou. Cine este bărbatul care a făcut-o să îl uite pe Pepe / FOTO

Data publicării:

Raluca Pastramă și-a refăcut viața după divorțul de Pepe. Frumoasa brunetă s-a afișat cu noul bărbat din viața ei. 

Raluca Pastramă iubește din nou. Fosta soție a lui Pepe trăiește o poveste de dragoste cu un tânăr care îi declară iubirea pe rețelele de socializare. Bărbatul a postat pe Instagram o fotografie în care o sărută cu foc pe frumoasa brunetă, iar în dreptul imaginii i-a făcut și o declarație de dragoste. Pe fundal, se poate auzi o melodie de dragoste cântată de Tzanca Uraganul. 

„Singura persoană din viața mea care m-a făcut să fiu cel mai împlinit și fericit om din lumea asta. Te iubesc, Raluca mea!”, a scris bărbatul în dreptul fotografiei.

Potrivit cancan.ro, iubitul Ralucăi Pastramă ar avea 27 de ani și ar proveni dintr-o familie înstărită. Bărbatul este de origine arabă și are mai multe afaceri în România. Tot CanCan arată că cei doi ar avea o relație de cââteva luni de zile. 

 

Reacția lui Pepe

 

În același timp, Pepe a postat pe pagina sa de Instagram o melodie tristă de iubire, din care ar putea să se înțeleagă că ar fi un mesaj pentru fosta soție. 

”Tu nu ştii că-mi mai pasă/ De tine/ Şi că te mai văd prin casă / Deşi nu eşti lângă mine…
Oare ai reusit sa fugi departe/ Acolo unde nu exista inimi sparte/ Acolo unde voiai să ajungi/ De câte ori eu te făceam să plângi/ Ai dat de unu care nu-i aşa de ocupat/ Ai dat de cel cu care-ţi iei micul dejun în pat/ De cel ce îţi va da tot ce eu nu am putut…”, sunt câteva dintre versurile melodiei.

 

Și Pepe și-a refăcut viața

 

Iubita lui Pepe are 26 de ani, este model și makeup artist. Yasmine și Pepe se cunosc de acum patru ani de zile, de pe vreme când artistul era căsătorit cu Raluca. Tânăra s-a ocupat de machiajul artistului pentru un videoclip muzical. 

 

Motivul pentru care au divorțat

 

Raluca Pastramă și Pepe au format un cuplu de invidiat. Cei doi au fost căsătoriți timp de 8 ani și au împreună două fetițe minunate, pe Maria și pe Rosa. 


În toamna anului trecut, anunțau că divorțează la notar și că vor rămâne prieteni, de dragul celor două fetițe pe care le au împreună. Între timp, lucrurile au luat o altă întorsătură iar Pepe și Raluca au ajuns la tribunal.

Raluca l-a acuzat pe cântăreț că a bătut-o. La rândul său, Pepe a lansat și el atacuri la fosta soție, acuzând-o de infidelitate. Lucrurile s-au calmat, însă, și cei doi au ajuns la gânduri mai pașnice. Pe 8 februarie au divorțat la notar și au rămas prieteni, de dragul celor două fetițe. 


După ce lucrurile s-au așezat între ei, Raluca Pastramă a găsit puterea de a vorbi despre adevăratul motiv pentru care au divorțat. 

 

„Au fost ani întregi în care am încercat amândoi. Nu a fost să fie. Este cel mai bine să nu te mai uiți înapoi. Doar să înveți din ce a fost, să nu mai repeți greșeli, asta clar. Dacă ai învățat, atunci da, poți merge înainte și poți progresa. Dacă n-ai învățat și stai să te uiți tot timpul în trecut și stai să te gândești ce-ar fi fost dacă, atunci n-ai făcut nimic. (...) Nu m-aș fi gândit niciodată în viața mea că o să ajung să divorțăm, dar consider că e mai bine să fim fericiți. Cred că e mult mai bine așa. Au fost ani de zile în care am făcut noi tot ce am putut împreună să reușim să fie bine”, a declarat Raluca Pastramă la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel