Raluca Pastramă, despre viața după divorțul de Pepe: „Doar nu o să rămân singură la 30 de ani”

Data actualizării: | Data publicării:
Pepe și Raluca Pastramă, sursa foto Instagram
Descriere foto: Pepe și Raluca Pastramă, sursa foto Instagram

Pepe și Raluca Pastramă au pus punct după o relație de 10 de ani. Ce relație are artistul cu fetele lui?

Pepe și Raluca Pastramă au fost unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Chiar dacă divorțul celor doi a fost la început presărat cu multe acuzații, acum au lăsat la o parte orgoliile și spun că se înțeleg foarte bine, mai ales de dragul celor două fetițe minunate pe care le au împreună. 


„Le iubește, le face toate plăcerile, este pentru ele acolo oricând, oricum, nici nu se pune în discuție altceva. Nici nu vreau să îl laud, eu spun doar care sunt faptele. 


Este un părinte bun. Eu consider că el este un om extrem de deștept, de matur și de inteligent care să nu permită vreunei persoane să aibă un comportament deranjant pentru fetițe, nici nu se pune în discuție. 


O relație nouă va veni în timp, probabil, doar nu o să rămân singură la 30 de ani o viață întreagă. Dar nu mă gândesc la asta acum”, a declarat Raluca Pastramă, la Antena Stars.


Chiar dacă la început cei doi nu au vrut să discute despre motivul pentru care au ajuns să divorțeze, acum Raluca Pastramă a dat cărțile pe față și a mărturisit de ce au luat această decizie grea. 


„Au fost ani întregi în care am încercat amândoi. Nu a fost să fie. Este cel mai bine să nu te mai uiți înapoi. Doar să înveți din ce a fost, să nu mai repeți greșeli, asta clar. Dacă ai învățat, atunci da, poți merge înainte și poți progresa. Dacă n-ai învățat și stai să te uiți tot timpul în trecut și stai să te gândești ce-ar fi fost dacă, atunci n-ai făcut nimic. 


Nu m-aș fi gândit niciodată în viața mea că o să ajung să divorțăm, dar consider că e mai bine să fim fericiți. Cred că e mult mai bine așa. Au fost ani de zile în care am făcut noi tot ce am putut împreună să reușim să fie bine”, a adăugat fosta soție a lui Pepe. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel