Raluca Moianu, mărturisiri dureroase despre fostul soț, care a murit de cancer: "Durerea nu dispare... Ne avem una pe alta..."

Data publicării:
Sursa foto: Raluca Moianu, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Raluca Moianu, Facebook

Raluca Moianu a făcut dezvăluiri dureroase despre fostul său soț, care a fost răpus de o boală nemiloasă. 

Raluca Moianu a avut o relație de lungă durată cu Marius Ancuța, unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori sportivi din România, care a murit în 2018, din cauza unei forme foarte grave de cancer. Aceștia au divorțat în 2013, după 15 ani de căsnicie, după care s-au împăcat din nou în 2017. 

Raluca Moianu, mărturisiri dureroase despre fostul soț, care a murit de cancer

Într-un interviu pentru viva.ro, Raluca Moianu a vorbit despre fiica sa, care a împlinit 18 ani, dar și despre momentele dureroase prin care a trecut după moartea fostului său soț, răpus de cancer. Vedeta a recunoscut că nu a putut să treacă peste această pierdere, însă viața merge înainte și se bucură că o are alături pe fiica sa și se sprijină reciproc. 

”Nu poți să treci. Durerea nu dispare, dar viața merge înainte, nu avem ce face. Ne avem una pe alta. Și nu avem cum să facem altfel. Dar este important că ea, acum, se concentrează pe școală, pe ceea ce are de făcut. Își dorește foarte mult să intre la facultate, să aibă o meserie care îi place. Încă nu știe exact dacă va fi: avocat, procuror, notar… Important este să descopere în timp ce vrea să facă, spre ce are înclinație. Dar, știi cum e, asta o atrage în acest moment și învață pentru acest lucru. Iar eu sunt foarte încântată. Mai ales că învață din proprie inițiativă, nu pentru că stau eu cu gura pe ea. Că nu este așa!

Nici pe mine nu a stat nimeni cu gura să învăț. Adică, recunosc modelul din familie. Nu a fost nevoie să tragă cineva de ea. Și, cumva, cred că eu am continuat acest model cu ea. M-am purtat la fel cum s-au purtat și cu mine, părinții mei. Mara știe ce își dorește. Este un Capricorn foarte organizat, mult mai organizat decât propria mamă.”, a declarat Raluca Moianu pentru viva.ro

Raluca Moianu, motivul pentru care a divorțat de fostul soț

 După 9 ani, vedeta a explicat care a fost cauza ce a dus la divorțul celor doi, chiar dacă între aceștia mai existau sentimente.

"Cumva, cred că ne îndepărtasem un pic şi aveam nevoie de o pauză ca să ne dăm seama că, de fapt, ne iubim. A fost doar un break. Ne-am împăcat şi viaţa noastră a continuat și, deşi pare o poveste tip telenovelă, probabil că destinul meu era să am grijă de el până în ultimul minut. A fost foarte complicat momentul în care s-a îmbolnăvit şi lunile acelea în care Mara l-a văzut, practic, stingându-se.", a declarat Raluca Moianu, potrivit okmagazine.

Raluca Moianu nu crede că mai poate iubi din nou

Întrebată dacă va mai putea iubi vreodată, aceasta este destul de rezervată în privința răspunsului. Însă, în cazul în care se va ivi din nou oportunitatea, bărbatul va trebui să aibă câteva caracteristice clare.

"Nu ştiu. Nu cred... M-am înecat în muncă, aşa mi s-a părut mai simplu atunci. Dar acum sunt în echilibru, nu caut ceva. Sunt sociabilă, am prieteni, ies, sunt mare fană board game-uri şi am nişte prieteni cu care joc "Trenuleţe". Am o viaţă destul de plină, nu mă plâng de singurătate. Dacă e să mai vină cineva în viaţa mea, va apărea, nu trebuie să-l caut eu. Și trebuie să fie un gentleman, altfel nu se poate.", a spus ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel