Raluca Moianu, la 4 ani de la moartea soțului ei: Nu cred că mai pot iubi

Sursa foto: Raluca Moianu, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Raluca Moianu, Facebook

Raluca Moianu vorbește despre divorțul care a avut loc între ea și regretatul Marius Ancuța.

Raluca Moianu a avut o relație de lungă durată cu Marius Ancuța, unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori sportivi din România, care a murit în 2018, din cauza unei forme foarte grave de cancer. Aceștia au divorțat în 2013, după 15 ani de căsnicie, după care s-au împăcat din nou în 2017. În urma căsnciei a rezultat și fata cuplului, Mara. După 9 ani, vedeta explică care a fost cauza ce a dus la divorțul celor doi, chiar dacă între aceștia mai existau sentimente.

"Cumva, cred că ne îndepărtasem un pic şi aveam nevoie de o pauză ca să ne dăm seama că, de fapt, ne iubim. A fost doar un break. Ne-am împăcat şi viaţa noastră a continuat și, deşi pare o poveste tip telenovelă, probabil că destinul meu era să am grijă de el până în ultimul minut. A fost foarte complicat momentul în care s-a îmbolnăvit şi lunile acelea în care Mara l-a văzut, practic, stingându-se.", a declarat Raluca Moianu, potrivit okmagazine.

Raluca Moianu nu crede că mai poate iubi din nou

Întrebată dacă va mai putea iubi vreodată, aceasta este destul de rezervată în privința răspunsului. Însă, în cazul în care se va ivi din nou oportunitatea, bărbatul va trebui să aibă câteva caracteristice clare.

"Nu ştiu. Nu cred... M-am înecat în muncă, aşa mi s-a părut mai simplu atunci. Dar acum sunt în echilibru, nu caut ceva. Sunt sociabilă, am prieteni, ies, sunt mare fană board game-uri şi am nişte prieteni cu care joc "Trenuleţe". Am o viaţă destul de plină, nu mă plâng de singurătate. Dacă e să mai vină cineva în viaţa mea, va apărea, nu trebuie să-l caut eu. Și trebuie să fie un gentleman, altfel nu se poate.", a spus ea.

Ce spune Raluca Moianu despre relația pe care o are cu fata ei

Mara, fata Ralucăi, are deja vârsta de 17 ani. Chiar dacă au o relație apropiată, mama ei spune că nu lipsesc nici momentele în care aceasta mai are și clipe de răzvrătire, specifice vârstei.

"Momentele în care reacţionează furtunos. Normal, doar e adolescentă, nu am cum să mă înţeleg cu ea tot timpul. Din fericire, am învăţat să trec peste momentele astea cu umor. Şi am auzit-o vorbind o dată cu o prietenă la telefon, căreia îi spunea: „Mama mă enervează uneori cu calmul ei. Dar dacă ea n-ar fi atât de calmă, nu ştiu ce ne-am face.", a mai spus ea.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 15 mai 2022, 16:20 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience