Raluca Bădulescu, prima reacție după ce a fost prinsă sedată la volan. Ce a spus vedeta

Data publicării:
Raluca Bădulescu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Raluca Bădulescu, sursa foto Instagram

Raluca Bădulescu a făcut primele declarații după ce a fost acuzată de faptul că ar fi fost surprinsă la volan, în timp ce era sub influența unor substanțe interzise.

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete din showbizul românesc. Recent, în presă au apărut informații conform cărora  jurata de la „Bravo, ai stil! Celebrities” ar fi fost surprinsă la volan sub influența substanțelor interzise. Sătulă de toate speculațiile și informațiile apărute, Raluca Bădulescu a ținut să explice cum au stat lucrurile, de fapt.

Vedeta a declarat că substanțele care i-au fost găsite în urma testului provin de la somniferele pe care i le-a prescris medicul.â

„Am văzut doar vreo două titluri. Ca de obicei, titlurile sunt titluri. Este vorba de medicamente pentru somn, despre anxiolitice, pe care le iau sub prescripție medicală, în cantitatea recomandată de medic.

Într-o seară, când ne întorceam de la filmări, toate bune și frumoase. Eram puțin obosită după o zi întreagă. Munca aceasta în televiziune presupune mai mult decât să ne facem părul frumos și să ne aranjăm.

M-a oprit Poliția, mi-a cerut carnetul. A ieșit negativ testul de alcool. Am făcut și testul pentru substanțe interzise. La absolut toate substanțele rezultatul a fost negativ. A ieșit pozitiv pe benzodiazepine.

Sunt substanțe care se găsesc în anxiolitice și cele prescrise pentru tulburările somnului. După aceea, am fost la INML. Era un somnifer pe care îl luasem cu 24 de ore înainte, dar substanța rămăsese în sânge.” a declarat Raluca Bădulescu la Teo Show.

 

Agenții de la Brigada Rutieră au oprit-o pe Raluca Bădulescu pe 12 noiembrie, la ora 3:21, pe Strada Crăciun, nr. 112, din Sectorul 1 al Capitalei.

Ceea ce părea a fi un control de rutină, s-a transformat în dosar penal pentru vedetă. Pentru că nu părea în apele ei, oamenii legii i-au cerut Ralucăi Bădulescu să facă un test anti-drog. Testul a ieșit pozitiv, așa că polițiștilor li s-au confirmat bănuielile, relatează playtech.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel