Raluca Bădulescu dezvăluie care sunt tendințele în modă în 2022: „Este un an foarte ofertant din punct de vedere vestimentar”

Raluca Bădulescu, foto Instagram
Descriere foto: Raluca Bădulescu, foto Instagram

Raluca Bădulescu dezvăluie ce trenduri ar trebui să urmăm în noul an. 

Jurata de la Bravo! Ai Stil spune că 2022 este un an extrem de ofertant din punct de vedere vestimentar și că pandemia dictează moda și anul acesta. 


“Culoarea anului 2022 este nuanța very peri,  o nuanță dinamică de albastru periwinkle cu un subton de roșu violet ce îmbină fidelitatea și constanta asociată albastrului cu energia și entuziasmul roșului .  Există o nouă modă, o modă duală, toate au legătură cu această perioada pe care o trăim. Toate prezentările caselor de modă sunt concepute pentru realitatea pe care o trăim acum; de la pantaloni și rochii matlasate, cercei foarte lungi, imprimeuri, rochii mini decupate, până la cizme metalice, foarte multe genți rotunde, jampiere, blugi. Evident, apar tentintele nostalgice cu cardiganele, paltoanele și blană artificială. Rămâne în mare vogă animal printul.
În concluzie, anul 2022 este un an foarte ofertant din punct de vedere vestimentar, dă frâu liber imaginației și personalității noastre pe care trebuie să le explorăm. Dar trebuie să ținem cont, înainte de tendințele astea, de atitudine, de felul în care purtăm noi hainele și de cum ni se potrivesc ”, spune Raluca Bădulescu, potrivit Kanal D. 

 

„Deși greutatea mea s-a schimbat radical, am rămas aceeași persoană”

 

Raluca Bădulescu, una dintre cele mai puternice voci din industria modei din România, vorbește, într-un interviu exclusiv SPECTACOLA, despre cum a reușit să își păstreze autenticitatea, într-o lume în care majoritatea urmează trendurile. 

 

Celebra jurată de la “Bravo, ai stil! Celebrities” nu s-a ascuns niciodată în spatele modei, ba din contră, a făcut un pas în față și a spus lucrurilor pe nume. A criticat acolo unde a fost nevoie, a lăudat atunci când a fost cazul, dar niciodată nu s-a îndepărtat de adevărul ei. 

Câte kilograme are Raluca Bădulescu și cum se menține în formă. A slăbit 70 de kilograme: „Acesta este secretul”

 

SPECTACOLA: Greutatea în plus poate fi un impediment pentru a fi în pas cu moda? (Tu ai demonstrat contrariul!).

Raluca Bădulescu:  La ora actuală, trăim niste vremuri în care dispar aceste prejudecați care ne-au întunecat ani și ani de zile judecata. Mulți ani toți am fost regimentati ca să gândim  că daca nu ai greutatea și înălțimea ideala nu ești bun. Greșit! Din ce în ce mai multe case de moda apelează și creează pentru modele plus size. A trecut de mult vremea în care trebuie să ne încadram în tiparele de frumusețe 90-60-90; mă bucura că am fost o deschizătoare de drumuri în acest sens, spun asta fară modestie, pentru că desi greutatea mea s-a schimbat radical, a rămas aceeași constantă vestimentar, am rămas aceeași persoană.

S:  Ai reușit să îți transformi corpul într-un mod spectaculos, odată cu asta, ți-ai schimbat și garderoba. Care a fost cea mai mare provocare pe care ai întâmpinat-o odată cu noile mărimi de la haine?

R B:  Deja această schimbare spectaculoasă s-a petrecut în urmă cu 8 ani de zile, am avut timp să mă învăț cu noile masuri ale hainelor. Dacă ai trăit ani de zile cu câteva kilograme în plus, rămân anumite reminiscențe; când te duci într-un magazin există tendință să nu te uiți la o fustă scurtă, să te gândeșți că pantalonul din denim scurt nu ți se potrivește și să constați de abia în cabina de proba că iți sunt buni. Nu este un lucru rău, am mai mult timp să analizez anumite ținute, daca sunt sau nu potrivite cu ceea ce sunt eu la momentul actual.

 

S:  Ai trecut printr-o operație care a deschis drumul către o nouă viață, practic. Ai declarat la un moment dat că ai luat decizia de a face acest pas de dragul fiului tău și că regreți că nu ai făcut-o mai devreme. Cum s-a schimbat viața ta de părinte din punctul acesta de vedere.

R B:   Această operație de gastic sleeve mi-a schimbat viața în bine și am făcut aceasta operație din motive de sănătate. Alex, fiul meu, avea pe vremea aceea 10 ani și vă dați seama că era foarte greu pentru mine, deja să nu pot să mai ies prin parc cu el, kilogramele în plus nu te ajuta. Sunt sănătoasă, aceasta este lucrul cel mai important dintre toate, nimic nu este mai presus de sănătate.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 06 ian 2022, 07:46 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience