Raluca Bădulescu a răbufnit. Vedeta a explicat de ce poartă peruci și gene false

Data publicării:
Raluca Bădulescu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Raluca Bădulescu, sursa foto Instagram

Raluca Bădulescu a răbufnit și le-a transmis un mesaj dur celor care o critică.

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai stilate vedete din România. Cu toate astea, imaginea blondinei a stârnit adesea mai multe controverse. Aceasta este tot mai des criticată pentru aparițiile excentrice, dar și faptul că poartă peruci și gene false.

În urma criticilor primite, vedeta a răbufnit și le-a explicat tuturor motivul pentru care recurge la aceste artificii. Raluca Bădulescu a mărturisit că apelează la aceste trucuri de înfrumusețare, deoarece o fac să se simtă bine.

„Aceasta este unul dintre subiectele mele favorite de discuție. De ce nu renunț la peruci, machiaj, unghii lungi etc. Păi de ce aș renunța?

Atâta timp cât eu sunt fericită cu imaginea pe care o am și nu neapărat că sunt fericită, ci aceasta sunt eu, aceasta este personalitatea mea, de ce aș face-o? Eu nu sunt un personaj, eu sunt așa de mai mult de 30 de ani”, a spus Raluca Bădulescu, pentru CANCAN.RO.

 

Totodată, Raluca Bădulescu a ținut să precizeze că nu va renunța niciodată la lucrurile care o fac fericită.

„Dacă n-am avut peruci, am avut extensii, gene lungi am avut întotdeauna, de când se pun extensii de gene, unghii lungi am de vreo 28 de ani, de când se pun în Romania, adică eu nu sunt un personaj care și-a pus unghii false, peruci etc. Toate lucrurile acestea, toate pe care le fac sunt parte din personalitatea mea, din mine, asta sunt eu cu adevărat. Acestea, pentru mine, nu sunt artificii de styling. Eu iubesc hainele cu adevărat, iubesc imaginea pe care o am cu adevărat, mă preocupă lucrurile acestea cu adevărat și toate vin din mine. Asta sunt eu, nu are cum să vină să–mi spună cineva să fiu altfel decât sunt eu cea adevărată.

Persoanelor din mediul online care mai pun presiune, de multe ori, și întreabă de ce nu vreau să arăt eu natural și vreau să arăt așa, le spun: «Pentru că nu am cum să mă prefac!» Dacă eu aș arăta altfel decât arăt acum, ar însemna să mă prefac, lucru pe care nu l-am făcut niciodată și nu am să-l fac vreodată!” a conchis Raluca Bădulescu, pentru sursa citată.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel