Raluca Bădulescu a dezvăluit care este piesa vestimentară care NU trebuie să lipsească din garderobă în sezonul toamnă-iarnă

Data publicării:
Raluca Bădulescu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Raluca Bădulescu, sursa foto Instagram

Raluca Bădulescu vine cu câteva sfaturi utile pentru femei. Celebra jurată de la „Bravo, Ai stil! Celebrities” spune că o anume piesă vestimentară este „must have-ul” sezonului rece. 

Raluca Bădulescu le oferă doamnelor o scurtă lecție de stil, pentru sezonul rece. 

„În acest sezon toamnă-iarnă, trenciul este o piesă vestimentară foarte importantă și, în același timp, foarte ușor de integrat în garderoba oricui. Fie că alegem nuanța clasică de trenci bej, fie că alegem fucsia, oricum ar fi, a se reține faptul că poate fi combinat cu pulovere groase oversize, cu pantaloni de piele, cu cizme cu toc sau fără. Trebuie acordată o foarte mare atenție proporției și formei trenciului. Trebuie aleasă încălțămintea în funcție de forma trenciului. Dacă nu ne dorim să purtăm cizme cu toc, se poate opta foarte ușor pentru bocanci; în niciun caz, clasicul trenci nu trebuie combinat cu ciocate. Trenciul este greu de dus către zona boho chic ”, propune Raluca Bădulescu. 

Mai mult, vedeta afirmă că trenciul este o piesă vestimentară extrem de versatilă, care nu doar că poate fi purtată în mai multe moduri, dar avantajează femeile la orice vârstă.


„Dacă studiem foarte atent propunerile pe care le lansează în ultima vreme designerii, cred că ne putem face o idee de cât de versatilă este această piesă vestimentară și cât de ușor ne poate trece prin acest sezon friguros”, a completat Raluca.

 

„Deși greutatea mea s-a schimbat radical, am rămas aceeași persoană”

 

Raluca Bădulescu, una dintre cele mai puternice voci din industria modei din România, vorbește, într-un interviu exclusiv SPECTACOLA, despre cum a reușit să își păstreze autenticitatea, într-o lume în care majoritatea urmează trendurile. 

 

Celebra jurată de la “Bravo, ai stil! Celebrities” nu s-a ascuns niciodată în spatele modei, ba din contră, a făcut un pas în față și a spus lucrurilor pe nume. A criticat acolo unde a fost nevoie, a lăudat atunci când a fost cazul, dar niciodată nu s-a îndepărtat de adevărul ei. 

 

SPECTACOLA: Greutatea în plus poate fi un impediment pentru a fi în pas cu moda? (Tu ai demonstrat contrariul!).

Raluca Bădulescu:  La ora actuală, trăim niste vremuri în care dispar aceste prejudecați care ne-au întunecat ani și ani de zile judecata. Mulți ani toți am fost regimentati ca să gândim  că daca nu ai greutatea și înălțimea ideala nu ești bun. Greșit! Din ce în ce mai multe case de moda apelează și creează pentru modele plus size. A trecut de mult vremea în care trebuie să ne încadram în tiparele de frumusețe 90-60-90; mă bucura că am fost o deschizătoare de drumuri în acest sens, spun asta fară modestie, pentru că desi greutatea mea s-a schimbat radical, a rămas aceeași constantă vestimentar, am rămas aceeași persoană.

S:  Ai reușit să îți transformi corpul într-un mod spectaculos, odată cu asta, ți-ai schimbat și garderoba. Care a fost cea mai mare provocare pe care ai întâmpinat-o odată cu noile mărimi de la haine?

R B:  Deja această schimbare spectaculoasă s-a petrecut în urmă cu 8 ani de zile, am avut timp să mă învăț cu noile masuri ale hainelor. Dacă ai trăit ani de zile cu câteva kilograme în plus, rămân anumite reminiscențe; când te duci într-un magazin există tendință să nu te uiți la o fustă scurtă, să te gândeșți că pantalonul din denim scurt nu ți se potrivește și să constați de abia în cabina de proba că iți sunt buni. Nu este un lucru rău, am mai mult timp să analizez anumite ținute, daca sunt sau nu potrivite cu ceea ce sunt eu la momentul actual.

 

S:  Ai trecut printr-o operație care a deschis drumul către o nouă viață, practic. Ai declarat la un moment dat că ai luat decizia de a face acest pas de dragul fiului tău și că regreți că nu ai făcut-o mai devreme. Cum s-a schimbat viața ta de părinte din punctul acesta de vedere.

R B:   Această operație de gastic sleeve mi-a schimbat viața în bine și am făcut aceasta operație din motive de sănătate. Alex, fiul meu, avea pe vremea aceea 10 ani și vă dați seama că era foarte greu pentru mine, deja să nu pot să mai ies prin parc cu el, kilogramele în plus nu te ajuta. Sunt sănătoasă, aceasta este lucrul cel mai important dintre toate, nimic nu este mai presus de sănătate.

 

Vezi interviul integral AICI. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel