Raluca Bădulescu a ajuns pe mâna medicilor esteticieni. La ce proceduri a apelat vedeta pentru a arăta mai tânără

Data publicării:
Raluca Bădulescu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Raluca Bădulescu, sursa foto Instagram

Raluca Bădulescu a mers din nou în cabinetul medicului estetician. Cum arată acum vedeta?

Raluca Bădulescu s-a pregătit intens pentru noul sezon „Bravo, ai stil! Celebrities”. Vedeta a mers în cabinetul medicului estetician pentru a arăta cu câțiva ani mai tânără. 


Jurata emisiunii de la Kanal D a recunoscut că vrea să se simtă mereu bine în pielea ei, iar atunci când observă că ceva nu o mai mulțumește apelează la tratamente minim invazive. 


Recent vedeta a observat că linia mandibulară nu mai era la fel de fermă, mai ales după ce a scăpat de câteva kilograme în plus. Raluca Bădulescu a apelat la medicul estetician care i-a redat fermitatea și a ajutat-o să arate cu câțiva ani mai tânără.


„Am spus dintotdeauna că îmi place să arăt bine, să mă simt bine atunci când mă uit în oglindă și mă îngrijesc de mine în acest sens, merg la tratamente minim invazive pentru că, să recunoaștem, de la o vârstă doar acestea au efect.


Norocul meu este că am un medic estetician foarte, foarte bun, care lucrează excelent și știe ce să fac pentru a avea rezultate naturale. De ceva timp mă deranja faptul că linia mandibulară nu mai era fermă, pielea se lăsase, ca și cum aveam gușă, mai ales după ce am slăbit ceva kilograme.


Mi-a făcut câteva injecții fine de-a lungul mandibulei și aproape instant s-a văzut un efect de lifting și mandibula a devenit perfect conturată, așa cum o aveam în adolescență. Este pur și simplu genial că se întâmplă acest lucru fără operație, anestezie sau perioadă de recuperare”, declară Raluca Bădulescu, pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel