Raluca Arvat, retrospectiva 2021: „A fost un an greu pentru mine cu toate limitările și regulile pe care suntem nevoiți să le acceptăm” EXCLUSIV

Data publicării:
EXCLUSIV

Raluca Arvat, prezentatoarea Telejurnalului de la TVR 2, își deschide sufletul, într-un interviu SPECTACOLA, despre magia Crăciunului, gândurile cu care încheie 2021 și speranțele cu care intră în noul an. 

SPECTACOLA: Ce a însemnat 2021 pentru tine?

Raluca Arvat: 2021 a fost un an greu pentru mine cu toate limitările și regulile pe care suntem nevoiți să le acceptăm, dar a fost un an în care a reapărut totuși speranța că ne putem recăpăta viața așa cum o știm și care a fost suspendată în timp acum doi ani. Dar tot trebuie să mai avem puțină răbdare pâna când totul va fi cum a fost. 

 

SPECTACOLA: Care au fost cele mai mari provocări dar și cele mai mari reușite?

Raluca Arvat: Cele mai mari provocări? Viața de fiecare zi, așa cum este ea acum, este o provocare în sine. Iar faptul că baiețelul meu a început școala fizic, în clasă, pot să o consider o reușită în această perioadă complicată.

 

SPECTACOLA: Cum te pregătești pentru sărbătorile din acest an?

Raluca Arvat: Sarbătorile din acest an le vom petrece din nou acasă, bucuroși că toată familia e sănătoasă. Și sper ca Moș Crăciun să ne aduca tot sanatate… și liniște în suflete.


SPECTACOLA: Ce reprezintă Crăciunul pentru tine?

Raluca Arvat: Craciunul este magie, magia că putem visa fără limite.

SPECTACOLA: Care ar fi cea mai frumoasă amintire din copilărie legată de sărbătorile de iarnă?

Raluca Arvat: Cred că cea de atunci când aveam 10 ani și a nins atât de mult că am putut ieși afară să mă joc în curtea casei bunicilor doar prin tunelul săpat în zăpadă de bunicul. Și asta se întâmpla în Brașov, în oraș, nu undeva într-un sat de munte. 


SPECTACOLA: Care a fost cel mai special cadou pe care ți l-a adus Moșul vreodată?

Raluca Arvat: Atunci când am primit primele patine și eu aveam vreo trei ani jumate și s-a străduit ceva Moșu’ să găsească atunci, în 1978, patine așa mici ca număr. De închiriat, nici nu era vorba atunci. 

 

SPECTACOLA: Care sunt gândurile cu care intri în noul an? 

Raluca Arvat: Sper să avem un an pe care să-l putem numi în sfârșit unul bun. 


SPECTACOLA: Mesaj pt cititorii Spectacola și DC NEWS:

Raluca Arvat: Să fim sănătoși și să o scoatem la capat cu bine, cu toate încercările pe care le tot trăim în ultima vreme.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel