Ralph Lauren, decizie RADICALĂ, din cauza unei înjurături homofobe. Renunță la colaborarea cu jucătorul de golf Justin Thomas

Data actualizării: | Data publicării:
Ralph Lauren
Descriere foto: Ralph Lauren

Ralph Lauren, un gigant al modei americane, a decis vineri să pună capăt parteneriatului său cu jucătorul de golf Justin Thomas, care a rostit săptămâna trecută o înjurătură homofobă în timp ce participa la un turneu organizat în Hawaii.

Justin Thomas, numărul trei mondial în clasamentul jucătorilor de golf, a prezentat scuze publice după cuvintele sale "îngrozitoare" şi "de neiertat", înregistrate de un post de televiziune, dar, într-un comunicat de presă publicat vineri, celebrul brand american a anunţat că nu poate fi asociat cu un astfel de comportament, pe care îl consideră "contrar valorilor" grupului.

Sportivul american, în vârstă de 27 de ani, a proferat o înjurătură homofobă după un punct ratat la Turneul Campionilor, organizat în Hawaii şi care face parte din circuitul nord-american (PGA), declanşând un val de proteste pe reţelele de socializare.

"Noi credem în demnitatea tuturor fiinţelor umane, independent de vârstă, rasă, gen, grup etnic, afiliere politică sau orientare sexuală", au transmis reprezentanţii grupului Ralph Lauren. Ei s-au declarat "dezamăgiţi de cuvintele rostite recent de Justin Thomas, care sunt complet contrare valorilor noastre".

"Deşi admitem că şi-a cerut iertare şi că a recunoscut gravitatea cuvintelor sale, el este un ambasador plătit al mărcii noastre, iar acţiunile lui contrazic cultura de incluziune pe care noi încercăm să o promovăm", se afirmă în acelaşi comunicat.

Justin Thomas, câştigătorul campionatului PGA în 2017, a încheiat pe locul al treilea turneul din Hawaii, pe care l-a câştigat în 2020, notează Agerpres. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel