Radu Vâlcan, primele declarații după ce Adela Popescu a anunțat că este însărcinată: "Am aşteptat momentul oportun"

Data publicării:
Radu Vâlcan, instagram
Descriere foto: Radu Vâlcan, instagram

Radu Vâlcan și Adela Popescu vor deveni părinți pentru a treia oară. Actorul a făcut și primele declarații, după ce soția lui a dat marea veste.

Radu Vâlcan și Adela Popescu sunt în culmea fericirii, după ce au aflat că vor deveni părinți pentru a treia oară. Anunțul a fost făcut de Adela Popescu, în direct la emisiunea "Vorbește lumea", pe care aceasta o moderează.

„Producătoarea emisiunii mi-a spus „cred că ești gravidă”. E lumina aia aparte. Noi ne doream mult acest copil, nu la modul că urmăream ovulația, dar îl doream. E ceva ce nu pot să explic, e o dorință a noastră, ne împlinește viața de familie. prietenii s-au gândit la cheltuieli și soțul a început să se gândească la o mașină mai mare. Ne-am gândit cât costă grădinițele pe luni”, a spus Adela Popescu în cadrul emisiunii "Vorbește lumea".

Radu Vâlcan, prima reacție după ce Adela Popescu a făcut marele anunț

Radu Vâlcan se poate considera un bărbat norocos. Actorul are doi copii minunați, dar și o soție care îi este aproape și îl susține necondiționat. Acum, Radu Vâlcan are încă un motiv în plus să fie fericit și asta pentru că va deveni tătic pentru a treia oară. Actorul a mărturisit că este foarte fericit și că a aflat marea veste în urmă cu 4 luni, dar a așteptat momentul oportun ca să împărtășească această bucurie și cu cei din jur.

„Am aflat că vom deveni, din nou, părinţi cu aproximativ trei luni şi ceva în urmă, aproape patru luni. Noi ştiam, evident, dar am aşteptat momentul oportun, să dăm vestea, să treacă de primul trimestru pentru a ne asigura că totul este în regulă. Acum suntem fericiţi, îi simţim şi pe cei aproape nouă că împărtăşesc aceleaşi trăiri pe care le avem şi noi acum în momentele acestea”, a spus Radu Vâlcan, pentru Antena Stars.

În trecut, Radu Vâlcan și Adela Popescu au mărturisit că și-ar dori o fetiță, însă acum actorul a declarat că singurul lucru pe care și-l dorește este ca toți să fie sănătoși.

„Vom vedea, cel mai important este că bebeluşul şi Adela sunt sănătoşi, şi eu”, a adăugat Radu Vâlcan.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel