Radu Vâlcan nu este deloc romantic cu Adela Popescu: „Nu mă scaldă în complimente și nu îmi spune zilnic te iubesc”

Data publicării:
Radu Vâlcan și Adela Popescu, foto Instagram
Descriere foto: Radu Vâlcan și Adela Popescu, foto Instagram

Adela Popescu a spus adevărul despre relația ei cu Radu Vâlcan. De ce nu este prezentatorul un bărbat romantic?

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și se pregătesc să devină părinți pentru a treia oară. Chiar dacă se iubesc nespus de mult, prezentatoare TV susține că soțul ei nu este deloc o fire romantică. Ba mai mult, aceasta spune că Radu uită să îii cumoere flori și nici nu îi face complimente prea des. 


„Nu e deloc un bărbat romantic. În sensul clasic. Sau, poate e, dar nu îi plac clișeele. Sau, poate e timid și fuge de momente ce nasc sentimente foarte intense, că nu prea știe ce să facă cu ele. Nu își amintește ziua nunții. Cadoul de ziua mea mi-l da cu o săptămâna înainte, fără vreun ambalaj special sau felicitare.


Sunt șanse să uite și de flori. Nu mă «scaldă» în complimente. Nu îmi spune zilnic «te iubesc». Nu îmi spune «femeia mea». Nu m-a așteptat niciodată cu lumânări și cadă plină cu petale de trandafiri. Nu mă mângâie în somn”, a mărturisit Adela Popescu pe Instagram.

 

Chiar dacă relația celor doi nu este presărată cu prea multe momente romantice, aceasta spune că soțul ei este foarte atent la nevoile ei, mai ales acum când mai este foarte puțin până la naștere și este din ce în ce mai obosită. Adela adoră momentele când soțul ei îi aduce cireșe și pepene, atunci când vine de la alergat. 


„În schimb, astăzi, pentru că m-a văzut obosită, mi-a zis: «distrag eu copiii, du-te sus și culcă-te». Îmi aduce cireșe și pepene când vine de la alergat. În fiecare zi! Când nu e sezon, cafea și pâine caldă. Îmi lasă întotdeauna ultima bucățică de mâncare din farfuria lui, asta după ce eu am terminat deja tot ce era în a mea.


Îmi gătește ce știe că îmi place. Uneori, mă duce cu mașină doar «ca să mai stăm și noi de vorbă». Când mănâncă usturoi doarme în altă cameră.


Și, chiar acum, deși eu sunt sus de ceva timp, și aud ce haos e jos, nu vine să mă «trezească» și nici nu îi trimite pe cei mici peste mine să o facă. Dar, pentru că și eu îl iubesc, o să cobor să îl salvez și să mâncăm împreună. Pentru că știu că nu a mâncat nimic de dimineață și nici nu o va face fără mine”, a adăugat vedeta. 

 

Citește și: Vlad Gherman s-a refugiat în alcool și tutun, după despărțirea de Cristina Ciobănașu: ”Sunt lucruri care nu-mi fac cinste”

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel