Radu Vâlcan, momente de panică înainte de nașterea celui de-al treilea copil. Adela Popescu: „Dacă nasc în mașină, în drum spre maternitate, el ce face?

Data publicării:

Pe Radu Vâlcan l-au luat toate transpirațiile cu gândul că soția lui va naște al treilea copil. Soțul Adelei Popescu este îngrijorat că nu va putea face față unor situații neprevăzute.

Adela Popescu este pe ultima sută de metri de sarcină. Actrița s-a prezentat ieri la un control periodic, unde a vorbit cu medicul despre ce are de făcut înainte de a naște. 


Actrița le-a povestit fanilor cât de mult s-a stresat soțul ei înainte de întâlnirea cum medicul și cum i-a cerut acesteia s-i pună unele întrebări. 

 

Doamne, cat de important a fost ca in perioada asta grea sa vin fara nicio emotie la intalnirile cu Aladin/Avionel. Asta si pentru ca, din fericire, totul a decurs bine pana acum din punct de vedere medical, dar si pentru ca nu am fost nevoita sa vizitez un spital de fiecare data cand aveam stabilite controalele, ci veneam intr-un loc minunat, cu aparatura si specialisti in care am mare incredere. Si pentru ca astazi aveam programare din nou la medic, pe lista intrebarilor, Radu mi-a subliniat trei:
-daca nasc in masina, in drum spre maternitate, el ce face? 
-pentru ca la ultima ecografie bebelusul se juca cu cordonul ombilical, exista riscul sa il rupa?
-daca ajungem in timp util, sa spunem, are voie sa stea pe hol in timpul nasterii? 
Mi-a fost jena sa ii adresez intrebarile astea doamnei doctor  , m-am limitat doar la a afla daca totul este bine. 
Si este”, a fost mesajul Adelei Popescu transmis urmăritorilor de pe instagram.

Din fericire, prezentatoarea Tv a fost liniștită de medic. Sacina decurge normal, iar bebelușul este perfect sănătos. 

 

Și Adela Popescu are emoții mari


Adela Popescu va deveni mamă de băiat pentru a treia oară. Vedeta este foarte fericită, dar în același timp este și foarte stresată din cauza nașterii, dar și din cauza virusului Covid-19. Prezentatoarea TV spune că din cauza unor probeleme de sănătate pe care le are la nivelul coloanei, are dureri foarte mari în timpul travaliului. 


Eu am niște complicații la coloană, asftel încât când copilul coboară se așează pe niște terminații nervoase ale coloanei. Deci mie când îmi începe travaliul eu nu am doar durere pe contracție, eu am o durere constantă ca atunci când cineva îți apasă pe măduvă, deci pe nervi, plus intensitatea de la contracție. Și atunci de exemplu cum am stat la Alexandru 10 ore în travaliu, la Andrei 5, acum nu știu cât voi sta, dar oricum sunt un infern (n.red orele de travaliu) pentru că durerea e foarte mare”, a mărturisit Adela Popescu, invitată în emisiunea „Vorbește Lumea”. 


Chiar dacă cele două sarcini i-au dat mari bătăi de cap, aceasta spune că s-a recuperat foarte ușor după nașterea naturală și a uitat imediat de durerile cumplite, mai ales după ce și-a ținut în brațe copii. Pentru actriță, travaliul a fost un chin: „Amintirile nașterii nu sunt o bucurie”, a mai spus Adela. 


Pe lângă temerile pe care le are din cauza nașterii, dar și din cauza pandemiei de Covid-19, vedeta este îngrijorată și din cauza celor doi băieți ai săi. Adela Popescu susține că îi va fi foarte dificil să le poată acorda atenția de care au nevoie mai ales în primele luni după naștere. 


„Oricât de înțelegători cred eu că sunt, au și ei tot felul de... de exemplu Andrei își așteaptă frățiorul cu foarte mare dragoste. Când îi zic că am un bebe în burtă, îmi dă un pumn. Alexandru, în schimb, e mult mai înțelegător, el a mai trceut prin asta, știe cum e. 


Mă gândesc o dată la naștere, asta mă sperie foarte tare, mă sperie povestea cu virusul Covid și mă mai sperie felul în care voi gestiona afecțiunea pe care o pot oferi celor trei copii. E nevoie de o foarte bună organizare”, a completat prezentatoarea TV. 

Din fericire, medicul a înștiințat-o pe Adela Popescu că sarcina decurge bine, totul este în regulă și că cel mic va veni pe lume în siguranță.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel