Radu Vâlcan își serbează astăzi ziua de naștere. Cum a fost surprins actorul: "Nu vreau nimic in plus"/ VIDEO

Data publicării:
Adela Popescu și Radu Vâlcan, sursa foto Facebook
Descriere foto: Adela Popescu și Radu Vâlcan, sursa foto Facebook

Sărbătoare mare în familia Adelei Popescu. Radu Vâlcan își sărbătorește ziua de naștere. 

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au devenit părinți pentru a treia oară. Astăzi este sărbătoare în familia lor și asta pentru că Radu Vâlcan a împlinit frumoasa vârstă de 48 de ani. Deși se află în izolare, Adela Popescu  nu a putut să nu-i pregătească o surpriză soțului ei mult iubit. 

Radu Vâlcan a publicat pe rețelele de socializare un filmuleț în care apar cei trei copiii ai săi, împreună cu Adela Popescu. Aceștia l-au așteptat cu tort  și baloane și i-au cântat La mulți ani!.

 

"Nu vreau nimic in plus", a scris Radu Vâlcan în dreptul filmulețului.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Radu Valcan (@raduvalcan)

 

 

Adela Popescu, cerută în căsătorie ca în filme

 

 

S-au cunoscut pe platourile de filmare, acolo unde schimbau replici, dar și priviri. S-au îndrăgostit și au plecat împreună pe același drum. În 2015, Radu Vâlcan a decis că este momentul să devină un cuplu și în acte, astfel că a ticluit un plan perfect pentru a o cere în căsătorie pe aleasa inimii. Singura problemă a fost că actorul a fost copleșit de emoții, astfel că Adela s-a prins de intenția acestuia. Deși cererea în căsătorie nu a mers așa cum își imaginase actorul, iubita sa a spus „da” fără să clipească, iar azi formează una dintre cele mai admirate cupluri din show-biz. 

„Chiar dacă ne comportam, trăiam, conviețuiam asemenea celor căsătoriți, simțeam că trebuia să vină și acel moment, firesc. Mi-am făcut un scenariu, protagonist – eu. Plănuisem o cerere superbă, ca-n filme, dar am jucat atât de prost… Publicul – ea, a anticipat imediat, dar m-a lăsat să mă consum.


Ardea de nerăbdare să trecem odată podul ala de la Ruse, Bulgaria, să ne așezăm la masa din restaurantul ăla în care am avut prima noastră cină romantică și să zică DA. Restaurantul nu mai există, am găsit altul, dar răspunsul a fost pe loc și DA”, a spus Radu Vâlcan pentru Viva. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel