Radu Vâlcan, DEZAMĂGIT de Răzvan Fodor: Când crezi că îți sunt prieteni...

Data publicării:
Sursa foto: Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Instagram

Radu Vâlcan a povestit o întâmplare despre Răzvan Fodor.

Radu Vâlcan și Răzvan Fodor sunt prieteni foarte buni de ani de zile și nu doar o dată cei doi s-au afișat împreună, în timpul liber. Tocmai din acest motiv, noul mesaj al prezentatorului de la Antena 1 i-a surprins pe fani, aceștia neînțelegâd situația.

„Când crezi, ai impresia, tragi speranța că unii, nici nu știu cum să le zic, îți sunt prieteni... Da, mă refer la Răzvan Fodor”, a fost mesajul postat de Radu Vâlcan pe Instagram.

Care a fost continuarea mesajului postat de Radu Vâlcan

Acesta a ținut să clarifice situația printr-un video postat pe Instagram, unde fanii i-au apreciat simțul umorului.

„L-am sunat pe Fodor mai devreme pentru că postase ceva pe ștory, pe Instagram. E în oraș, pe undeva, și a postat un filmuleț cu o mașină de epocă și am observat că la volan e un prieten bun de-ai mei și l-am sunat imediat pe Fodor și nu mi-a răspuns. Deci el fiind cu telefonul în mână și nu îmi răspunde. Nu știu, el nu m-a văzut așa, că dacă mă vedea, dacă-l sunam pe video nu-mi răspundea probabil, dacă mă vedea așa. Dar avea telefonul în mână, tocmai postase, nu mi-a răspuns. Fodor”, a spus Radu Vâlcan pe contul său de pe Instagram. 

Radul Vâlcan a slăbit 7 kilograme în Thailanda

Radu Vâlcan a fost plecat timp de o lună de zile în Thailanda pentru filmările noului sezon al emisiunii „Insula Iubirii”. Prezentatorul TV este preocupat de fizicul lui și spune că din cauza ritmului alert de filmare nu apuca să își facă antrenamentele. Din cauza aceasta, a decis să fie mai atent la alimentație. Soțul Adelei Popescu a slăbit 7 kilograme și s-a amuzat când oamenii l-au întrebat dacă acolo nu primea de mâncare. 


„Motivul este foarte simplu. Fiind plecat timp de o lună de zile la filmările pentru sezonul 6 «Insula Iubirii», chiar dacă intenția mea a fost de la bun început să mă ocup în continuare cu antrenamentele mele, sesiunile mele de alergat, acolo n-am avut timp absolut deloc.

S-a filmat într-un ritm puternic, de alertă. Filmam de noaptea târziu până dimineața. Timpul liber era dedicat odihnei și relaxării, motiv pentru care am avut grijă la alimentație. 

De teamă să nu mă îngraș, pentru că în Thailanda tentațiile culinare sunt la cote maxime, ei bine, m-am abținut de la a mânca anumite feluri de mâncare. Am renunțat la carbohidrați, probabil acesta e motivul pentru care am slăbit destul de mult, 7 kilograme. , a declarat Radu Vâlcan, la Antena Stars.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel