Radu Vâlcan, declarație de dragoste pentru frumoasa Adela Popescu: „Soțului meu îi place mai mult de mine însărcinată”

Data publicării:
Adela Popescu, sursa instagram
Descriere foto: Adela Popescu, sursa instagram

Adela Popescu și Radu Vâlcan vor deveni în curând părinți pentru a treia oară. Cei doi sutn foarte fericiți și abia așteaptă să descopere cum este viața cu trei copii. 

Adela Popescu este o femeie împlinită, are o carieră de succes, o familie minunată și un soț care o iubește nespus de mult. Cei doi au o relație la care mulți visează. Adela Popescu primește foarte multe complimente din partea soțului, mai ales acum când este însărcinată. Adela Popescu va deveni mămică de băiat pentru a treia oară și este nerăbdătoare să își strângă bebelușul la piept. 


”Dacă m-ar întreba cineva ce dietă aș prefera, aș răspunde cu poza asta. Mănâncă mult și e mai frumoasă ca oricând…”, a scris Radu Vâlcan pe pagina lui de Instagram. 


„A zis asta despre mine. Nu știu ce să fac. Să mă supăr că i se pare că mănânc mult? Să nu mai mănânc mult? Sau să îi amintesc cu burta e mare parte din cauza lui”, a răspuns prezentatoare TV. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Radu Valcan (@raduvalcan)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel