Radu Ștefan Bănică, despre relația cu frații lui și cu Andreea Marin: „Petrecem foarte mult timp împreună...”

Data publicării:
Radu Ștefan Bănică, sursa foto Instagram
Descriere foto: Radu Ștefan Bănică, sursa foto Instagram

Radu Ștefan Bănică a vorbit despre relația cu Andreea Marin și sora lui Violeta. Cum se înțeleg cei trei?

Radu Ștefan Bănică este un tânăr foarte talentat care își dorește să îi calce pe urme tatălui său, Stefan Bănică Jr. Acesta are o relație foarte bună cu tatăl său, dar se înțelege foarte bine și cu Andreea Marin și sora lui, Violeta. Ba mai mult, cei doi se întâlnesc adesea și cu fratele lor mai mic Alexandru. 

„Am rămas în relații foarte bune cu Andreea, merg la ea în vizită pentru a mă vedea și a petrece timp cu sora mea, Violeta”, a spus Radu Ștefan Bănică într-un interviu pentru Viva.ro. 


Tânărul face senzație în cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva”, acesta a demonstrat că poate face față tuturor provocărilor și este pregătit pentru viața de artist. Radu este student la UNATC, secția actorie, unde se pregătește pentru o carieră strălucită. 


Tânărul artist a vorbit și despre relația pe care o are cu sora lui, Violeta: „Ne înțelegem foarte bine, ne sprijinim reciproc și ne vedem foarte des la tata, unde se strânge toată familia”.


Violeta și Radu sunt foarte apropiați și față de fratele lor,Alexandru, chiar dacă acesta este mult mai mic decât ei. 


„Dacă pandemia poate avea și o parte bună, atunci e aceea că am reușit să petrecem foarte mult timp împreună. E un copil foarte jucăuș, energic și cu o personalitate puternică”, a mai spus Radu Ștefan Bănică. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel