Radu Ștefan Bănică, despre provocările debutului artistic, sfaturile părinților și relația cu sora sa, Violeta

Data publicării:
Radu Ștefan Bănică, sursa foto Instagram
Descriere foto: Radu Ștefan Bănică, sursa foto Instagram

Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică Junior, este un tânăr artist talentat care își face drum spre succes. La 22 de ani, el este student la UNATC, are o cafenea, joacă în piese de teatru și se pregătește să lanseze o nouă piesă muzicală.

Provocările debutului artistic

Radu recunoaște că cea mai mare provocare ca artist la început de drum este găsirea direcției artistice. "Vreau să explorez cât mai multe arii și stiluri, dar asta nu înseamnă că mă definesc", a declarat el pentru Unica.ro.

Sfaturile părinților

Când le-a spus părinților că își dorește o carieră artistică, aceștia l-au sfătuit să fie perseverent și pasionat. "Mama mi-a zis să fac totul cu încredere și cu pasiune. E adevărat în orice domeniu", a spus Radu.

Facultatea și contactul cu realitatea

Radu consideră că facultatea l-a ajutat să aprofundeze cunoștințele despre actorie și i-a oferit un contact cu realitatea industriei artistice. "Am aprofundat tot ce știam și am învățat", a declarat el.

Relația cu sora sa, Violeta

Radu are o relație apropiată cu sora sa mai mică, Violeta, care și-a manifestat interesul pentru actorie. El o sfătuiește să fie prudentă și să aibă grijă de imaginea sa publică. "Ea e o persoană deșteaptă, tare, puternică, dar e mică. E o fată de 16 ani. Nu știu dacă realizezi la 16 ani că te vede o țară întreagă și îți monitorizează fiecare mișcare", a spus Radu.

Hate-ul online

Radu se confruntă zilnic cu comentariile negative online, dar a învățat să le ignore. "Mă afectează, sunt om, am și eu sentimente. Dar nu mai e ce a fost", a declarat el.

Viitorul artistic

Radu Ștefan Bănică este un artist ambițios și talentat care are toate șansele să reușească în industria artistică. El are deja o serie de realizări la activ și este pregătit să cucerească publicul cu proiectele sale viitoare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Deaconescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel