Radu Pietreanu, despre drama care l-a marcat. Actorul a fost la un pas de moarte: „Am plecat pe cealaltă lume un minut”

Data publicării:
Sursa foto: Radu Pietreanu, captură Youtube
Descriere foto: Sursa foto: Radu Pietreanu, captură Youtube

Radu Pietreanu și-a deschis sufletul și a vorbit despre drama care l-a marcat profund. 

Radu Pietreanu este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România. Deși se mândrește cu o carieră de succes și este iubit de public, acesta nu a fost ferit de problemele de natură medicală.  Renumitul actor a trăit o dramă, care l-a marcat profund. Mai exact, Radu Pietreanu a fost diagnosticat cu o boală grea, din cauza căreia a stat în comă timp de trei săptămâni.

Acesta a fost nevoit să se trateze în Turcia, acolo unde prețurile erau destul de mari. Din acest motiv, actorul a fost nevoit să-și vândă casa din București și să se mute în Azuga. Invitat la emisiunea lui Teo Trandafir, Radu Pietreanu și-a deschis sufletul și a vorbit despre întreaga experiență.

Cum a reușit Radu Pietreanu să treacă peste drama care i-a marcat viața

Radu Pietreanu a povestit că soția sa i-a fost alături necondiționat. De asemenea, actorul a recunoscut că s-a luptat și cu depresia. Actorul a povestit faptul că, pentru o vreme, a fost plecat în lumea de dincolo, acolo unde era foarte multă pace și liniște. Deși medicii nu îi dădeau prea multe șanse, Radu Pietreanu a reușit să iasă victorios din lupta cu boala care îl doborâse. 

„Sufletul meu m-a lăsat și pe mine. Am plecat pe lumea cealaltă un minut… M-am întors, trecuseră trei săptămâni. Eram un cadavru întins pe canapea și am zis: „Vreau scandal! Nu vreau liniștea aia de sus și pacea aia'. Am luat cadavrul ăla de 60 de kilograme cât am mai rămăsese și am luat-o așa câte un pas, câte doi, tratament, nu știu ce. Nimeni nu se aștepta să îmi revin. Am primit verdict: „Doamnă, pregătiți-vă!'. Rochia asta neagră de atunci o are. (râde) Cred că e singurul care putea să fie lângă mine și m-a ajutat să revin. Refuzam orice colaborare. (…) Am trecut prin momentul în care te desparți, pur și simplu, de viață. Prin glumele mele strecor niște sfaturi', a declarat el la emisiunea Teo Show.

Actorul și-a vândut casa din București și s-a mutat la Azuga

„De la Azuga până în București fac la fel cum fac din București până în București. E a doua emisiune și ultima la care venim. Tu m-ai chemat la emisiune când aveam mai multă nevoie, când trebuia să îmi promovez grupul de umor cu care eram atunci. (…) Cum să alegi? Să fii un mort bogat sau un viu care stă la munte, în aer curat? Voiam să plec cu mâinile în buzunar', a mai spus el.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel