Puya, după ce Sişu a fost arestat. Cum a trăit evenimentul: Ştii cine se şochează? Politicienii...

Data publicării:
Facebook Puya © Scandalos Music
Descriere foto: Facebook Puya © Scandalos Music

Puya, unul dintre cei mai cunoscuţi rapperi din România şi membru fondator al trupei La Familia, a povestit în cadrul unui podcast cum a reacţionat când colegul său de trupă, Sişu, a fost arestat. 

"Cum a fost când ai aflat că Sişu merge la puşcărie? Era un şoc, nu?", a întrebat Cătălin Măruţă în cadrul unui podcast. 

"Nu era chiar un şoc, ştiind ce face. Nu a fost nimeni şocat. Era o cheste de timp, nici el nu cred că a fost şocat. Ştii care se şochează? Polticienii sunt şocaţi când vine poliţia şi îi arestează, că ei se aşteaptă să facă infracţiuni şi să nu îi prindă nimeni. Pe stradă, de obicei, când trăieşti într-un anuimit fel, ştii că se va întâmpla la un moment dat. 

A fost greu, în primul rând pentru că nu mai puteam merge la concerte. Eu nu aveam o carieră solo. Nu puteam să merg singur şi să cânt piesele La Familia. Era o imagine foarte tâmpită, pentru că lumea mă ştia cu Sişu, nu puteam să vin cu Gigel. Organizatorii nu mai voiau. 

Atunci a trebuit să fac un fel de hei-rup aşa şi să îmi încropesc o carieră solo, că nu aveam ce să cânt. Asta m-a determinat în mare parte. Orice şut în fund, un pas în faţă. S-a dovedit a fi o alegere bună până la urmă", a declarat Puya, în podcastul Acasă la Măruţă. 

Cum a reuşit Puya să evite lumea drogurilor

 

"Nu ştiu cum am scăpat eu. Eu vedeam şi ce se întâmplă în jur, vedem ce efecte au lucrurile alea asupra oamenilor. Eu eram cu studioul mai mult, îmi plăcea să scriu, nu îmi plăcea lumea asta aşa mult. Mie îmi plăcea să stau să învăţ sculele, să le butonez, să scriu. Anturajul te atrage dacă vrei. Eu eram mai mult cu şpriţul, şi nu mergeau împreună. Am zis că eu rămân pe astea, mă simţeam bine", a mai punctat Puya.  

Eugenia Nicolae lansează videoclipul piesei cu care participă la Selecția Națională Eurovision

 

Eugenia Nicolae a început anul în forță, calificându-se la Selecția Națională Eurovision 2022 cu piesa „Doina”, compusă de către artistă alături de Liviu Tănăsoiu, Anatolie Cazanoi și Cezar Cazanoi. Acum lansează și videoclipul piesei, inspirat din estetica și tradițiile românești. 

„Din punctul meu de vedere “Doina” este piesa românilor. Este îmbinarea perfectă a etosului românesc, a culturii și muzicii tradiționale. În același timp am vrut să punem toate elementele populare într-un cadru actual, combinând ritmuri fresh și influențe din muzica pop și rap. „Doina” este o antiteză, vorbește despre un cântec lent, melodios și încărcat de dor în timp ce se aude ritmul energic, tribal. Cred că poporul nostru este ghidat de 2 mari stări: dorul și voia bună. Odată cu această piesă am legat din nou o colaborare cu Frații Cazanoi, cu care fac o echipă fantastică. Piesa este produsă în studioul Bad Sheep Entertainment de către Liviu Tănăsoiu cu care colaborez deja de ceva vreme. Ne-am hotărât să înscriem piesa și în Selecția Națională Eurovision. Noi credem că este piesa potrivită pentru a reprezenta țara noastră: este în limba română, prezintă muzica românilor, vorbește despre doină - cuvânt inclus în patrimoniul UNESCO, are un ritm plin de energie și foarte ofertant pentru punerea în scenă a show-ului. Reacțiile publicului sunt foarte bune până acum și sperăm să vă placă și videoclipul piesei.”, a precizat Eugenia Nicolae.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel