Puya, de la băiatul rău, la tată de fete. Cum s-a schimbat de când a devenit tătic: E greu, trebuie să taci din gură, să înghiți / video

Data publicării:
Sursă foto: Captură video podcastul lui Damian Drăghici
Descriere foto: Sursă foto: Captură video podcastul lui Damian Drăghici

Puya (Dragoș Gărdescu), unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din România, a fost invitat la podcastul lui Damian Drăghici unde a vorbit despre cum e să fie tată de fete. 

Artistul are trei fetițe și, în cadrul podcastului, a mărturisit că în viitor își dorește să le cunoască iubiții și să fie prieten cu ei. De asemenea, el a mai spus că este mult timp plecat de acasă și că nu întotdeauna are timp să discute cu copiii, dar că în situațiile serioase i se cere părerea. 

„E greu, trebuie să taci din gură, să înghiți și toate lucrurile alea pe care ziceai că nu le faci, trebuie să le faci. În general, vreau să le cunosc iubiții. O să fie cei mai buni prieteni ai mei. Vreau să-i cunosc, să fim frați împreună. Vreau să-i știu, să știu cum arată. Sper să fie băieți.

Cred că înveți din mers, niciodată nu ești pregătit pentru perioadele astea, mai ales că ei (n.r. copiii) evoluează foarte mult de la un an la altul. Dacă mă uit la filmările cu ele de acum cinci ani, parcă mă uit la alte persoane. Nu mai există persoana aia și încerc să discut diferit cu fiecare persoană.

Multe discuții nici nu prea am eu că sunt foarte mult timp plecat. Doar dacă sunt solicitat și sunt solicitat doar așa, când sunt cazuri extreme: „Trebuie să merg la concertul cutare, le lași?” sau „Trebuie să se ducă să doarmă la nu știu cine, le lași?” Mă bagă pe mine la înaintare la din astea. Pot să mă sune la orice oră.”, a spus artistul. 

 

„Nu poți să-ți faci copilul un neadaptat"

Puya a mai mărturisit că în urmă cu 10 ani era mai conservator și susținea că nu le va permite copiilor anumite lucruri. Astăzi, lucrurile s-au schimbat și el a fost nevoit să se adapteze. 

„Nu poți să-ți faci copilul un neadaptat adică să-i impui niște reguli de care societatea din jur nu mai ține cont, nici să faci un paria printre prietenii lui. Foarte mult timp, copiii mei nu au avut telefoane. Pandemia le-a pus telefoanele în mână. Aveam discuția asta mereu că toți ceilalți aveau, ele nu aveau. Și am zis că nu mai pot să o țin așa, să fac pe nebunul, că nu au ce să discute cu ăia.

Trebuie să faci un echilibru între principiile tale și cum e lumea de acum. E destul de greu.”, a spus Puya la podcastul lui Damian Drăghici. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Elena Aurel | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel