Puneți un pahar de soluție de bicarbonat de sodiu în frigider: Pare magie, dar e un sfat practic de la bunicile noastre

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Leon Seibert
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Leon Seibert

La sfatul gospodinelor cu experiență, puneți un pahar de soluție de bicarbonat de sodiu în frigider: nu este magie, ci un sfat practic.

Bicarbonatul de sodiu este utilizat în mod activ de gospodine, deoarece domeniul său de aplicare nu se limitează la gătit. Pulberea are proprietăți excelente de curățare, astfel încât este utilizat în mod activ în timpul curățeniei generale. Dar nici acestea nu sunt ultimele "talente" ale produsului. Printre altele, bicarbonatul de sodiu ajută la neutralizarea oricăror mirosuri neplăcute.

De ce să pui un pahar de bicarbonat de sodiu în frigider

Acest sfat se referă direct la capacitatea bicarbonatului de sodiu de a combate mirosurile nedorite. Dacă aveți un frigider mic, care este "aprovizionat" până la refuz, se întâmplă lucruri rele. Mirosurile încep să se amestece între ele, degradând alimentele.Ca urmare, alimentele au un gust mai puțin atrăgător. Această problemă apare, de asemenea, în mod regulat pe vreme caldă, deoarece gospodinele trimit literalmente toate alimentele și băuturile din bucătărie la frigider.

Dacă dizolvi câteva linguri de bicarbonat de sodiu într-un pahar obișnuit de apă și îl așezi pe un raft în frigider, nici măcar nu va trebui să te confrunți cu această problemă.

 

Alte trucuri cu bicarbonat de sodiu pe care toată lumea ar trebui să le știe

 

Bicarbonatul de sodiu ajută la dezodorizarea oricărui lucru care miroase. De asemenea, ajută la curățarea murdăriei de pe suprafețe și poate fi folosit pentru frumusețe. Este un antiacid natural și se știe că are multe proprietăți antiseptice, alături de faptul că este un exfoliant uimitor. Verifică aici lista de beneficii ale bicarbonatului de sodiu pe care poate nu le cunoști.

Albește dinții

Un sfert de linguriță de bicarbonat de sodiu amestecat cu apă oferă dinți mai strălucitori și mai albi. Periajul dinților cu bicarbonat de sodiu ajută la albirea unor pete dentare. Amestecați câteva picături de apă cu un sfert de linguriță de bicarbonat de sodiu, amestecați și faceți o pastă groasă. Aplicați-o pe dinți cu degetele sau cu o periuță de dinți cu peri moi. De asemenea, poți înlocui apa de gură dacă adaugi 1/2 linguriță de bicarbonat la jumătate de pahar de apă caldă. Doar te clătești cu ea și ai rezolvat!

Citește continuarea pe STIRI DIASPORAGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel