Pune un pliculeț de ceai în frigider și vezi ce se întâmplă a doua zi. Trucul care te scapă de o mare problemă

Data publicării:
Sursă foto: unsplash, autor Jael Rodriguez
Descriere foto: Sursă foto: unsplash, autor Jael Rodriguez

Dacă vă place să beți ceai la pliculețe, atunci nu trebuie să le aruncați după utilizare. Pliculețele de ceai folosite pot fi foarte utile în gospodărie. 

Chiar și gospodinele ideale se confruntă cu o problemă major în bucătărie: mirosuri neplăcute în frigider. Este suficient doar să punem alimente neacoperite pe rafturi și a doua zi avem o surpriză neplăcută, când deschidem ușa frigiderului. 

Adesea oamenii stochează, incorect, alimentele în frigider. De exemplu, în recipiente de plastic sau pungi de plastic. Drept urmare, brânza se acoperă cu un strat alb, iar cârnații se acoperă și ei, rapid, cu un strat albicios alunecos.

În plus, dacă păstrați alimente în frigider pentru o perioadă lungă de timp în acest fel, va apărea un miros neplăcut. 

Dar cum ne ajută pliculețul de ceai să rezolvăm această problemă neplăcută? Nu toată lumea știe că ceaiul este un instrument excelent pentru neutralizarea oricăror mirosuri străine. Plicul de ceai, pur și simplu, absoarbe mirosurile, astfel încât poți deschide frigiderul fără teamă.

Pune un pliculeț de ceai în frigider și vezi ce se întâmplă a doua zi. Trucul care te scapă de o mare problemă

În plus, nu uitați de efectul antimicrobian al ceaiului. Prin urmare, un pliculeț obișnuit de ceai va ajuta la protejarea frigiderului de activitatea microorganismelor dăunătoare. Cu toate acestea, merită să ne amintim că plicul de ceai trebuie mai întâi uscat, înainte de a-l pune în frigider.

Citește continuarea pe STIRI DIASPORA



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel