Pune patru felii de roșii într-un ghiveci cu pământ. Rezultat UIMITOR în doar 10 zile. Ar trebui să încercați asta

Sursa foto: unsplash, autor Mae Mu
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Mae Mu

Îți plac roșiile? Atunci probabil că știi că nimic nu se compară cu roșiile proaspete din propria gospodărie. Pentru că, oricât de proaspete ar fi cele pe care le cumpărați de la supermarket sau de la magazinul de legume, nimic nu se compară cu cultivarea propriilor alimente! Să-ți cultivi propriile roșii este distractiv de făcut și nu este deloc dificil.

Nu este nevoie de semințe

Este foarte ușor și puțin leneș să cumperi roșiile de la supermarket sau de la magazinul de legume. Nu trebuie să așteptați ani de zile până când roșiile se vor coace și nu trebuie să vă străduiți să cumpărați semințe. Dar tocmai asta e problema! Nu este nevoie să cumpărați semințe pentru a vă cultiva singuri roșiile. Fiecare roșie are potențialul de a fi transformată într-o nouă plantă de roșii; așa funcționează Mama Natură.

Metoda ușoară

Avem o metodă foarte utilă care îți va oferi rezultate uimitoare în doar 10 zile. În plus, nu este o știință a rachetelor; oricine o poate face și asta este ceea ce ne place la ea! Și vă economisește și bani! Ce ți-ai putea dori mai mult?

Cum să o faci:

Ai nevoie doar de un ghiveci cu pământ și de o roșie prea coaptă, pe care trebuie să o tai în câteva felii. Aruncă feliile în ghiveciul cu pământ; vei putea vedea micile semințe din interiorul roșiilor. Folosiți un strat subțire de  pământ de ghiveci pentru a acoperi feliile de roșii. Udați din când în când, iar după una sau două săptămâni veți avea peste cincizeci de răsaduri mici! Patru sau cinci plante mici vor fi suficiente. Alegeți-le doar pe cele mai mari, pentru că acestea sunt adesea și cele mai puternice. Și asta e tot! Îți vei fi făcut de unul singur propriile plante de roșii!

Înfige o tulpină de trandafir într-un cartof. Rezultat uimitor în doar o săptămână

Florile sunt frumoase și oferă casei tale o atmosferă confortabilă și primitoare. În plus, miros uimitor! Știai că florile pot fi chiar bune pentru sănătate? Cumpărați-vă o hortensie de interior și spuneți adio ochilor uscați, durerilor de cap și pielii sensibile. Toate acestea din cauza unei plante! Totuși, cumpărarea de plante poate fi destul de costisitoare, așa că a le crește singură în grădină ar putea fi o alternativă bună. Nu doar că arată frumos, ci este bun și pentru sănătatea ta mentală! Cercetările arată de fapt că grădinăritul îți poate îmbunătăți sănătatea mintală. Acesta este un motiv la fel de bun ca oricare altul pentru a începe grădinăritul, nu-i așa?

Nu toți dintre noi avem însă suficient de mult spațiu verde pentru a întreține o întreagă grădină de flori. Din fericire, avem un sfat uimitor pentru tine, care te va asigura că poți avea proprii trandafiri înainte de a-ți da seama!  Toată lumea iubește un buchet bun de trandafiri și acest truc va face ca tu să te asiguri că poți avea o grădină plină de ei. Tot ce ai nevoie este un trandafir, un cartof, o sticlă de plastic, pământ pentru ghiveci și un ghiveci.

Un trandafir și un cartof? Da, ați citit bine! Acest truc va suna foarte ciudat, dar funcționează.

Iată cum trebuie să procedați:

Alegeți un trandafir care vă place, îndepărtați toate frunzele și tăiați capul trandafirului pe diagonală (la aproximativ 3 centimetri de floare). Dacă floarea este încă frumoasă, o poți pune într-o vază mică; va arăta foarte drăguț!

Luați cartoful și faceți o gaură de lățimea tulpinii; asigurați-vă că tulpina nu se clatină în gaură. Acoperiți fundul ghiveciului cu 5 centimetri de pământ de ghiveci, iar deasupra puneți cartoful. Umpleți restul ghiveciului cu pământ. Tăiați partea de jos a sticlei de plastic și puneți-o cu grijă peste tulpina care iese din pământ. Udați din când în când trandafirul (în jurul sticlei) și priviți cum trandafirii dumneavoastră cresc ca niciodată, potrivit tips-and-tricks.coGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 10 iul 2022, 18:49 | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience