Pune o ceașcă de cafea în frigider. Trucul care te scapă de multe probleme: Este suficient să faci asta o dată pe lună

Data publicării:
Frigider, sursa unsplash
Descriere foto: Frigider, sursa unsplash

Chiar și cel mai curat frigider nu miroase întotdeauna a proaspăt. Vă spunem cum să scăpați de mirosul din frigider, ce îl provoacă și cum să îl preveniți. Pune o ceașcă de cafea în frigider și vezi ce se întâmplă. E un truc uimitor.

Orice gospodină știe că frigiderul trebuie să fie păstrat curat. Dar, adesea, apare un miros neplăcut în el. Acest lucru se datorează în principal alimentelor stricate.

Trucul care te scapă de multe probleme

Mirosurile neplăcute pot apărea rapid într-un spațiu închis și pot pătrunde în materialele plastice și piesele din cauciuc. Mirosul neplăcut poate avea mai multe cauze:

* Alimente depozitate incorect. "Parfumul" peștelui crud, al usturoiului sau al cărnii prăjite este bine absorbit și greu de eliminat.

* Prezența alimentelor stricate cu miros de putrefacție.

* O gaură de scurgere înfundată în interiorul spațiului de gătit. O țeavă de scurgere din interior care este înfundată nu evacuează umiditatea și, prin urmare, reduce eficiența aparatului.

* Un compresor stricat care nu funcționează la capacitate maximă și care strică alimentele din frigider.

* Lipirea necorespunzătoare a garniturilor de la ușa frigiderului, ceea ce face ca temperatura din frigider să fie mai mare decât ar trebui.

* Acumularea de condens care crește riscul de apariție a mucegaiului.

* O defecțiune care poate fi detectată și reparată numai de către un expert. Una dintre cele mai frecvente probleme este un ventilator defect.

Citește continuarea pe STIRI DIASPORA



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel