Pulverizează puțin oțet pe peretele din bucătărie înainte de a găti. Trucul minune care te va face fericit!

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Kaffeebart
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Kaffeebart

Bucătăria este una dintre zonele casei în care petrecem cel mai mult timp, ne oferă momente bune și, de asemenea, scoate în evidență și ocazional păr alb când este timpul să curățăm locuința. Totuși, dacă ești chinuit de petele de grăsime și te-ai săturat să pătezi suprafețele de fiecare dată când gătești, astăzi îți vom oferi câteva trucuri pentru a împiedica pereții bucătăriei tale să se umple de murdărie.

Există multe sfaturi și metode de a curăța bucătăria atunci când aceasta este deja murdară, dar prevenirea petelor oribile este o altă poveste, pentru că nimănui nu-i place să vadă totul bine curățat și, după o mică masă mai târziu, totul este stropit din nou.

Desigur, trebuie să fim conștienți că marile și delicioasele recompense ale gastronomiei vin cu o responsabilitate și grăsimea nu este 100% evitabilă, la fel cum nu putem evita să spălăm vasele, așa că relaxează-te, respira și nu te speria dacă vezi o picătură de ulei stropită.

 

Trucuri pentru a preveni umplerea pereților bucătăriei de grăsime. Uită de murdărie!

Lac

Dacă peretele tău este doar vopsit și nu are acoperire, înțelegem cât de dificil poate fi curățarea și îndepărtarea petelor. Lăcuirea peretelui te va ajuta să-l cureți mult mai ușor și vopseaua nu se va strica. Există și vopsele speciale pentru acest tip de zonă care sunt mult mai rezistente la grăsime și protejează peretele.

Placă ceramică

Există tot felul de modele frumoase pentru fiecare gust, fără îndoială este cel mai popular material în bucătării și băi datorită rezistenței sale, care sunt foarte ușor de curățat și le este mai greu să păstreze mucegaiul sau murdăria. Va fi suficient să le ștergi cu puțină apă și oțet de fiecare dată când sunt stropite și gata.

Grafit

Dacă doriți un design diferit, elegant și sobru, protejarea pereților cu grafit este o idee bună.

Citește continuarea pe STIRIDIASPORA

 

Cum să cureți pantofii albi acasă fără înălbitor sau detergenți scumpi

Pantofii albi sunt o piesă de bază în garderobă atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Fie că purtați un costum, o rochie de plajă sau blugi clasici și un tricou, o pereche elegantă de adidași albi poate fi cel mai versatil articol din dulapul dumneavoastră. Singurul dezavantaj este să înveți cum să cureți pantofii albi odată ce inevitabilele zgârieturi încep să apară, ceea ce, să fim sinceri, se întâmplă de obicei în primele două minute de la punerea lor în picioare. În plus, spălarea acestor pantofi acasă poate părea o sarcină descurajantă dacă încă nu ți-ai dat seama care este cel mai bun mod de a face treaba.

Metode ușoare de a spăla pantofii cu mâna

Dacă ar exista o modalitate de a vă păstra iubiții pantofi albi imaculați fără substanțe chimice dure, fără o curățătorie chimică sau o mașină de spălat? Credeți-ne, este posibil. Încercați această metodă simplă de a vă curăța pantofii cu articole pe care probabil le aveți deja la îndemână. Următoarele ghiduri pas cu pas vă vor arăta cum să vă ocupați cu ușurință de pantofii.

Citește continuarea AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel