Provocările pe care le aduce Uranus în viața ta până în 2026. Super-vești pentru fiecare Zodie/ Ascendent

Sursa foto: unsplash, autor Vladimir Fedotov
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Vladimir Fedotov

Astrologul Daniela Simulescu ne aduce în prim-plan schimbările pe care Uranus le va face în viața noastră vrem sau nu. Uranus reprezintă tot ce este excentric, ce este revoluționar în ceea ce privește înfățișarea, tot ce este diferit, tot ce nu respectă reguli. Este și locul unde suntem geniali, unde ne gândim la viitor, tehnologie, internet, inteligență artificială. Vedem mai jos cum ne afectează pe fiecare dintre noi.    Uranus schimbă lumea, într-un mod la care nu ne-am fi așteptat. 

Uranus tranzitează semnul Taurului până în 2026! Cine este Uranus? Planeta tehnologiei, planeta surprizelor, cel care îți aduce în viață scenariul la care nu te-ai fi gândit vreodată. Totodată, este planeta care guvernează internetul și tehnologia.

Uranus înseamnă surpriză, neobișnuit, independent, nonconformism, dar și știință, lumină, electricitate, spontaneitate, revoluție, autenticitate, inovație, rupere bruscă. 

Taurul este un semn de pământ stabil, fixist, rigid, dornic de confort, ține de siguranță, nu vrea să renunțe, ține cu dinții de orice, nu îi plac crizele, nu îi place stabilitatea și vrea să aibă totul aranjat. Taurul este semnul banilor, al resurselor, reprezintă zona financiară în astrogramă. 

Dacă Taurul iubește atașamentele, Uranus urăște atașamentele, așa că e posibil să ne confruntăm cu conflicte interioare. 

Se schimbă și felul în care privim roadele pământului, agricultura, recoltele. 

Dacă Taurii planifică mereu următorii pași, Uranus vine și aruncă toate planurile în aer. Se întâmplă tot felul de situații, te îmbraci diferit, mănânci diferit, cheltuiești diferit.

Ultima dată când Uranus a fost în Taur, a fost în perioada 1934-1942, ani ai marii crize economice, de dinainte de al Doilea Război Mondial, dar și o explozie a domeniului tehnologiei. 

Din cauza semnului Taurului, vom opune rezistență, însă surprizele se vor ține lanț de la an la an în toate domeniile. Va fi nevoie să fim mai eficienți și în ceea ce privește hrana, felul în care mâncăm, nu vom mai arunca la fel de mult, vom învăța mai clar ce este aceea sustenabilitate.

Femeile își vor descoperi resurse interioare foarte puternice prin care vor schimba lumea, în același timp, se va schimba și modelul matern. 

Previziuni pentru fiecare Zodie/ Ascendent cu Uranus în Taur

Berbec/ Ascendent în Berbec

Berbecii pot descoperi talente în zona financiară care va cunoaște fluctuații, destabilizări. Nu trebuie să tânjești după ce au ceilalți, ci să îți descoperi ceea ce e potrivit ție, Uranus nu vrea să fii la fel ca ceilalți, deci nu mai te gândi cum să faci să primești ce au ei, ci făurește propria ta cale.

Taur/ Ascendent în Taur

Taurii vor fi luați pe sus de schimbări. Toate lucrurile pe care le aveau așezate în ordine, mica lor rutină, ordinea din viață, toate vor fi date peste cap, mai ales dacă nu au vrut să schimbe în ultimii ani nimic. Astrologul le recomandă ca acolo unde simt că nu apar schimbările sau rezultatele așteptate, să se uite dacă nu cumva ar trebui să încerce o cale diferită. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Gemenilor le place să schimbe la suprafață, le place schimbarea, experimentarea, diversitatea, dar le este frică să piardă, acolo undeva, în subconștientul lor. Uranus va veni în zona gândurilor ascunse, în zona subconștientului. Vor trebui să învețe să renunțe. Vor avea idei de a evada. Atenție și la problemele mai vechi de sănătate, la somn, depresie.

Rac/ Ascendent în Rac

La Raci Uranus o să intre pe partea de planuri. Racii au atașamente mari. Uranus s-ar putea să le dea niște planuri peste cap în special, în legătură cu familia. Uranus schimbă și ce înseamnă modul de a învăța. Există posibilități mari de dezvoltare personală. Ar trebui să vadă viitorul altfel.

Leu/ Ascendent în Leu

Tot ce înseamnă carieră se schimbă total. Se schimbă șefii, jobul, echipele. Își vor căuta mereu alte locuri de muncă până în 2026. Dacă vor să treacă mai ușor peste această perioadă, ar fi recomandabil să lucreze în media, în tehnologie. Li se recomandă leilor să accepte schimbarea, mai ales că se schimbă și tot ce știau despre statutul lor personal.

Citește continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 06 iun 2022, 16:16 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience