Provocările aduse de Mercur retrograd pentru fiecare zodie/ascendent

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Între 2 și 25 aprilie, Mercur este retrograd în semnul Berbecului. Iată previziunile pentru fiecare zodie și ascendent.

Începând cu data de azi și până pe 25 aprilie, suntem în perioada de retrogradare a lui Mercur, iar efectele sale vor continua să existe până când Mercur va schimba semnul.

Este important să acorzi o atenție deosebită tehnologiei, comunicațiilor și modului în care comunici. Mercur în Berbec este cunoscut pentru grabă, iar atunci când este retrograd, această grabă poate fi intensificată sau chiar lipsită de sens.

Un alt aspect de care să ții cont este atenția pe care o acorzi cuvintelor tale. În momente de furie sau frică, este ușor să spui lucruri pe care le vei regreta sau să dezvălui ceva ce ai ținut ascuns timp îndelungat. Orice situație tensionată poate declanșa astfel de reacții, iar consecințele pot fi imediate. Același tip de comportament poate fi observat și la cei din jurul tău. În astfel de perioade, oamenii par să fie irascibili și lipsiți de răbdare. Retrogradarea lui Mercur ne învață, în mod repetat, să avem răbdare.

Având în vedere că ne aflăm și în sezonul eclipselor, astrologul recomandă să fii precaut în ceea ce privește potențialele pierderi. Atunci când întâmpini dificultăți, fii pregătit să cauți soluții sau să negociezi.
Persoanele cu semne mutabile în astrograma lor natală, cum ar fi Berbecul, Racul, Balanța și Capricornul, vor resimți în mod special efectele acestei perioade.

Berbec/Ascendent în Berbec

Fiindcă Mercur retrogradează în semnul tău, s-ar putea să experimentezi o mare confuzie și neclaritate. Schimbările frecvente de decizie și frustrările vor fi la ordinea zilei. Veți simți nevoia să iei o hotărâre, doar pentru a te răzgândi a doua zi și să te enervezi. Va fi o perioadă în care va trebui să înveți răbdarea în moduri extrem de frustrante.

Taur/Ascendent în Taur

Mercur retrogradează în casa a 12-a a astrogramei tale, deci este de așteptat să te confrunți cu situații din trecut care revin atât în plan profesional, cât și personal. Astrologul îți sugerează să acorzi o atenție specială sănătății și să fii mai atent la semnele pe care corpul tău le transmite. În plus, este posibil să simți nevoia să analizezi cât de multă putere îi acorzi trecutului în viața ta.

Citește continuarea pe: astrosens.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel