Provocare pentru Delia după ce a scos Lololo. Controversă cu hitul verii... 2023

Data publicării:
Sursa foto: Delia, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Delia, instagram

În opinia mea, Delia nu a mai produs nimic fabulos.

Ce a făcut în ultima perioadă a fost să relanseze piese care, pe vremuri, făceau furori. Cu asta pare că se ocupă mai nou. Pândește piese vechi, care devin virale pe TikTok, apoi scoate clip la ele. Și, evident, mai adaugă două-trei tușe personale.

Așa a făcut și cu „Unde dragoste nu e nimic nu e” a lui Gheorghe Gheorghiu, așa a făcut și cu maneaua Oțelului Galați, așa face și acum cu „Fata de pe plajă” de la Azur, a transformat-o și pe-asta în „Lololo”.

Dar dacă nu mai poate să scoată ceva 100% propriu care să fie un mega succes, îi lansăm o provocare: de ce nu ia niște discuri vechi, alege ea o piesă, fără să o știe deja tot TikTokul, și o relansează? Adică de ce nu alege random Delia o piesă veche și o face ea virală? Nu să facă videoclip la una pe care deja au făcut-o virală românii pe rețelele sociale.

„Cenușăreasa” sau „Regina nopții” de la Azur. Sau orice altceva vechi. Sunt atâtea melodii din categoria maneaua Oțelului Galați sau „Fata de pe plajă” de la Azur care pot fi readuse la viață, fără ca înainte să fi devenit populare pe TikTok, iar apoi să vină Delia și să ia caimacul.

 

Artista și-a anunțat fanii pe social media că lucrează la un album pe care va fi inclus noul single „Lololo”, dar și single-ul anterior „OTZL GLTZ”, ambele  fiind practic relansări ale altor artiști.

Citește continuarea pe DC NEWS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel