Protagonistele din ''Sex And The City'' susţin femeile care l-au acuzat pe Chris Noth

Data actualizării: | Data publicării:
Chris Noth, captura foto Youtube
Descriere foto: Chris Noth, captura foto Youtube

Protagonistele din serialul "Sex And The City", Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon şi Kristin Davis, au regretat luni acuzaţiile de abuz sexual lansate de două femei împotriva colegului lor de serial, Chris Noth (Mr.Big.) şi au susţinut victimele prezumtive într-un comunicat.

Săptămâna trecută, două femei l-au acuzat pe actorul, care interpretează personajul Mr. Big în serial, de două incidente separate survenite în 2004 şi 2015, primul în Los Angeles iar al doilea la New York, potrivit unui articol publicat de ziarul The Hollywood Reporter.

Ca răspuns, Chris Noth nu a negat întâlnirile cu respectivele femei, dar a precizat că ambele au fost consimţite.

"Acuzaţiile lansate împotriva mea de persoane pe care le-am cunoscut în urmă cu mulţi ani, chiar decenii, sunt categoric false. Astfel de poveşti datează din urmă cu 30 de ani sau 30 de zile. Nu întotdeauna înseamnă asta. Nu este o linie pe care am depăşit-o", a declarat actorul postului CNN.

Totuşi, agenţia care îl reprezenta pe Chris Noth i-a suspendat contractul şi prezenţa timp de 9 episoade în actualul serial în care joacă, "The Equalizer", potrivit CBS.

La rândul lor, protagonistele din "Sex And the City", serial care l-a propulsat la faimă pe Noth, nu l-au susţinut pe fostul lor coleg de platou.

"Ne întristează să auzim acuzaţiile împotriva lui Chris Noth. Susţinem femeile care au făcut un pas în faţă şi care şi-au împărtăşit experienţele dureroase. Ştim că este un lucru foarte greu de făcut şi le felicităm pentru aceasta", au asigurat într-un comunicat comun Parker, Nixon şi Davis.

Cele trei actriţe s-au reunit pentru a lansa "And Just Like That...", un serial care reprezintă continuarea la "Sex And the City" în care personajul lui Noth apare doar în primul episod, filmat cu mult înainte de apariţia acestor acuzaţii.

Prima femeie asigură că a fost atacată sexual în 2004, când avea 22 ani şi că a avut nevoie de îngrijire medicală după viol, pe care însă nu l-a denunţat.

Potrivit ziarului The Hollywood Reporter, centrul de atenţie pentru victimele abuzurilor sexuale al Universităţii din California - UCLA Rape Crisis Center - a confirmat că persoana respectivă a primit îngrijiri la acest centru până în 2006, fără să ofere alte detalii.

Cealaltă femeie a relatat un eveniment similar, petrecut în 2015 când avea 25 de ani şi locuia la New York, pe care nu l-a denunţat poliţiei dar despre care a vorbit cu un prieten, pe care ziarul l-a contactat şi care a confirmat declaraţiile, notează Agerpres. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel