Prosoapele vor deveni moi și pufoase. Trucurile care nu dau greș niciodată, pe care le veți folosi cu siguranță

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor o Denny Müller
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor o Denny Müller

După un duș bun sau o baie relaxantă, este foarte plăcut să te înfășori și să te usuci cu un prosop moale. Dar, după cum știm, pe măsură ce le folosim, prosoapele încep să se întărească și să devină mult mai aspre, așa că pare foarte greu să revină la starea inițială.

Cu toate acestea, dacă acordăm atenție îngrijirii lor încă de la început și le spălăm corespunzător, este posibil să le prelungim moliciunea și să ne bucurăm de pufosul lor pentru o perioadă lungă de timp. Vrei să cunoști cele mai bune trucuri pentru spălarea prosoapelor? Ei bine, continuați să citiți acest articol în care vă spunem cum să spălați prosoapele, fie ele noi sau vechi.

Cum să speli prosoapele pentru a le face moi

Cheia pentru a ne asigura că știm cum să spălăm corect prosoapele este că acestea sunt pufoase, fără miros și fără decolorare. La urma urmei sunt una dintre țesăturile care absorb cel mai ușor mirosurile neplăcute și umiditatea, deoarece nu le spălăm în fiecare zi. Nu trebuie să o facem, spălarea prosoapelor o dată la 10 sau 15 zile va fi suficientă pentru a le păstra curate dacă o facem corect.

Țineți cont de aceste sfaturi pentru a vă da seama cum să vă spălați prosoapele astfel încât acestea să miroasă bine și să rămână moi.

Spălați prosoapele separat de restul hainelor: deși aceasta este o recomandare opțională, este o modalitate bună de a preveni ca fibrele lor să se mateze, să absoarbă culorile altor haine sau să devină cu scame.

Spălați toate prosoapele împreună: Pentru a economisi bani și energie, puteți aștepta până când ați acumulat suficiente prosoape pentru a le spăla pe toate împreună pentru rezultate mai bune.

Prosoapele au nevoie de spațiu pentru a fi spălate bine: sarcina de spălare nu trebuie să fie excesivă, deoarece prosoapele trebuie să se poată mișca cu ușurință, astfel încât apa să treacă bine între ele și să fie complet curate.

Cum să speli prosoapele în mașina de spălat

 

De multe ori, detergentul nu este suficient pentru a spăla prosoapele în mașina de spălat, așa că putem folosi trucuri de casă pentru a lăsa țesăturile extra moi și frumos mirositoare. Urmați acești pași pentru a folosi oțet pentru a spăla prosoapele.

În sertarul mașinii de spălat, turnați jumătate din cantitatea de detergent pe care ați folosi-o pentru hainele normale. Acest lucru va împiedica prosoapele să-și piardă moliciunea.

Adăugați o jumătate de cană de oțet alb în cutia de detergent. Oțetul este un dezinfectant excelent care va ajuta la curățarea prosoapelor de toată murdăria pe care au acumulat-o în timpul săptămânii.

Folosiți balsam de rufe doar din când în când. Balsamurile de rufe scad capacitatea de absorbție a prosoapelor, așa că pentru a le menține moi, este recomandat să-l folosești doar la fiecare 2 sau 3 spălări.

Citește continuarea pe STIRI DIASPORAGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel