Propolisul, inamic pentru răceli, cancer, ulcer și anemie. Cum se consumă, de fapt. Bogdan Pașcu: Tratează cam 90% din boli

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Cristina Pop
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Cristina Pop

Propolisul poate avea unele beneficii semnificative pentru sănătate, atât ca supliment oral, cât și ca tratament topic. Cum se consumă și la ce ajută.

Propolisul este intens folosit în perioada rece a anului. Beneficiile potențiale pentru sănătate ale propolisului includ capacitatea sa de a proteja sistemul imunitar, de a reduce inflamația, de a diminua reacțiile alergice, de a vindeca rănile, de a promova circulația, de a stimula sănătatea ochilor, de a îmbunătăți cunoașterea și de a întări oasele.

Propolisul, cum ne ajută

Bogdan Pascu, apicultor, a explicat în exclusivitate pentru DC Medical care sunt beneficiile pe care propolisul le are pentru organism.

”Propolisul este cel mai puternic antibiotic natural. Tratează cam 90% dintre boli. Se poate consuma fie așa de sine stătător, fie într-un pic de miere sau o bucățică de pâine.

Propolisul ajută la menținerea sănătății și bunăstării generale. Propolisul conţine proprietăţi antioxidante care ajuta la reducerea radicalilor liberi formaţi în organism şi ajuta la susţinerea sănătăţii sistemului imunitar.

 

Este un lichid multifuncțional. Un alt beneficiu pentru sănătate al propolisului este capacitatea sa de a calma simptomele alergiilor sezoniere.

Propolisul are calități antiseptice naturale. Micronutrienții, vitaminele și mineralele din propolis oferă câteva beneficii excelente pentru sănătate”, a explicat Bogdan Pascu, în exclusivitate pentru DC Medical.

Citește continuarea pe DC MEDICAL



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel