Profeții anul 2025: Conjuncția Saturn-Neptun va schimba harta lumii

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Conjuncția Saturn-Neptun în Berbec de pe 2 aprilie 2025 va provoca multe transformări pe plan mondial. 

Ioana Ispas, vicepreședintele Asociației Astrologilor din România, este specializată în astrologia mundană(mondială). În cadrul unui interviu, ea ne-a dat mai multe detalii despre cele mai importante conjuncții planetare din următorii ani: Jupiter-Neptun(2022) și Saturn-Neptun(2025). 

Cine este Saturn?

"Saturn reprezintă structurile sociale, instituțiile publice cu rol coercitiv. Saturn este cel care face ordine, este dur și impune reguli de funcționare. Este destul de limitativ. Ține mult de tradiție, de ceea ce a fost, de strămoși. Printre altele, are influență asupra agriculturii, construcțiilor, mineritului, tot ce înseamnă materie plină, dar și de modul în care acestea sunt utilizate. 

Saturn este legat de timp, de cât de repede sau încet se mișcă lucrurile."

Ce reprezintă Neptun?

"Neptun nu are limite, le depășește pe toate. Neptun are mare legătură cu idealurile, utopiile. Este destul de confuz, difuz, îndreptat către ce este ireal, fantastic, ambiguu, legat de ideea de escapism sau de dorința de a transcede nimicurile/provocările vieții de zi cu zi."

Citește continuarea pe astrosens.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel