PROFESORUL din serialul ”CASA DEL PAPEL”, mesaj către educatori: ”Vârsta nu ne permite să vă prețuim”

Data actualizării: | Data publicării:
Alvaro Morte, foto instagram
Descriere foto: Alvaro Morte, foto instagram

Spania sărbătorește astăzi ziua educatorului. Alvaro Morte vorbește deschis despre semnificația acestei zile

În fiecare an, pe data de 27 Noiembrie, Spania sărbătorește învățământul preșcolar. Vedetele au ținut morțiș, să le mulțumescă educatorilor și profesorilor, pentru toată munca depusă în educația copiilor, dar și pentru efortul lor pe care l-au depus atunci când vedetele erau și ei copii, la rândul lor. 

Actorul principal din serialul ”Casa del Papel”, a făcut un gest formidabil pentru această zi atât de importantă pentru el. Mesajul lui postat pe instagram a fost apreciat de foarte multe persoane din bresala lui. 

”Astăzi este ziua educatorului. Și deși la anumite vârste ignoranța noastră că adolescenți nu ne permite să vă prețuim așa cum meritați, și deși la anumite vârste, pentru a ne consolida indentitatea credeam că e mai important să manifestăm mai multă rebeliune decât respect (da, și eu am fost unul dintre aceștia), va mulțumesc. Mulțumesc tuturor celor care ne-au îndrumat, încurajat și inspirat. Deși la anumite vârste nu ne-am dat seama pe deplin. Ce meserie frumoasă aveți!!! Toată admirația mea pentru educatori”, a transmis actorul pe contul lui de instagram

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Álvaro Morte (@alvaromorte)

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel