Profesorii, cu ochii pe TikTokurile studenților. Reacții GENIALE

Visual, foto unplash
Descriere foto: Visual, foto unplash

Doi profesori, unul de Limba Engleză și celălalt de Istorie a reacționat asupra clipurilor create de studenți pe tiktok

Potrvit Buzz Feed, o profesoară pe nume Celani de Limba Engleză și un profesor de Istorie, Nicholas Froni, au reacționat la clipurile create de studenți pe TikTok. 

Reacția este uimitoare. Aceștia au luat câteva videoclipuri de pe TikTok, clipuri care aparțin sudenților lor, și au compentat fiecare clip în parte. 

Primul clip descrie un moment din clasă creat de o studentă, unde imită un profesor atunci când predă.  

Gestul din clip i-a făcut pe cei doi profesori să reacționeze. Profesoara de Limba Engleză a declarat?

”Doamne, bine nu facem chiar așa, dar totul este posibil, adică practic studenții așa ne văd pe noi, slavă cerului că este Coronavirus și nu ne mai băgăm degetele în cură pentru a putea da pagina dintr-o carte”, a spus Celani, profesoară de Limba Engleză. 

Al doilea videoclip a fost comentat de profesorul de Istorie. In clip se observă cum o altă studentă imită un profesor în timp ce predă la clasă spunând că profesorii nu greșesc niciodată. 

”Da, avem momente când vorbim cu studenții noștri și le spunem ce este greșit, dar mă bucur că există TikTok, astfel ne vedem propriile reacții în calitate de profesori”, a spus profesorul de Istorie.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Dată: 15 dec 2020, 16:08 | Categorie: International
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience