A fost exclusă din învățământ după ce s-a aflat ce făcea în afara programului. Povestea profesoarei care își vinde pozele online: „Mi-am câștigat întregul salariu anual de profesor”

O profesoară a reușit să facă într-o lună salariul pe șase luni din munca de profesor. Activitatea care i-a mărit veniturile substanțial a atras concedierea, deși fosta profesoară este mai fericită ca niciodată acum, dar și mai bogată.

Paralel cu problemele în învățământ și greva profesorilor de la noi din țară, se pare că și în afara granițelor anumite cadre didactice se confruntă cu provocări pecuniare. Astfel, în atenția presei a fost profesoara care vindea poze nud pe o platformă media pentru a își suplimenta veniturile.

Era stresată financiar

Astfel, aceasta a explicat pentru Business Insider, că se ocupa de copii de clasa a V-a care veneau printr-un program finanțat de Guvern pentru a li se explica de ce e benefic pentru ei să urmeze cariere în știință, fizică, biologie etc. Sarah Juree, adică fosta profesoară care e în vârstă de 41 de ani, recunoaște că în trecut avea până la 5 alte activități pe lângă cea de profesor.

„În ciuda faptului că aveam o slujbă cu normă întreagă, jonglam cu cinci activități secundare pentru a încerca să mă mențin pe linia de plutire din punct de vedere financiar ca mamă singură; predam cursuri de exerciții de grup și antrenam oameni în nutriția ketogenică, în timp ce dădeam meditații copiilor, gestionam o afacere de albire a dinților și proiectam tricouri și căni.”, a spus aceasta pentru sursa citată.

Astfel , aceasta obișnuia să-și termina activitatea școlară după care lucra la celelalte activități până adormea. Ea este mamă a doi gemeni, iar aceștia începuseră s-o strige „sad mommy”, adică „mama cea tristă” din cauza izbucnirii în plâns de la stres și suprasolicitare. Cunoscând o prietenă care începuse activitatea pe celebra platformă și aflând că aceasta făcuse  peste 10.000 dolari într-o lună, fosta profesoară s-a gândit să-i dea o încercare. Într-un final, aceasta a fost prinsă de autorități și dată afară din câmpul muncii. Deși acum nu mai este cadru didactic, protagonista spune că face mult mai mulți bani acum, deși a fost dată afară.

„Predam toată ziua și apoi lucram la una dintre activitățile mele secundare până când mă duceam la culcare. Mă simțeam în permanență stresată și atât de copleșită încât plângeam adesea în cadă noaptea; copiii mei au început să-mi spună "mămica tristă", a mai punctat fosta profesoară.

„Am devenit din ce în ce mai deprimată din cauza stresului financiar. Apoi, inflația a crescut vertiginos - prețurile la benzină au crescut vertiginos, facturile la alimente s-au dublat, iar eu am devenit și mai disperată din punct de vedere financiar.

 

O prietenă a început o pagină OnlyFans în aprilie 2022 și mi-a spus că a făcut 10.000 de dolari într-o lună. Am decis să încerc și eu și am deschis o pagină doar pentru a vinde nuduri, pentru a-mi suplimenta venitul de profesor.

În iunie anul trecut, am încercat în timpul vacanței de vară. În câteva zile, fotografiile mele au fost copiate și trimise angajatorului meu. Mi s-a trimis o scrisoare de concediere, iar cariera mea de 20 de ani în învățământ - și principala mea sursă de venit - s-a încheiat rapid.”, a spus Sarah Juree.

Poți vedea și: Monica Tatoiu, revoltată după ce a rămas blocată în aeroport: „Ne-au ținut ca pe niște curci bete pe 30 de grade”

Câștiguri exponențiale

De asemenea, deși a fost concediată, Sarah Juree a făcut o grămadă de bani din activitatea pusă sub semnul întrebării de către moraliști. Veniturile au crescut, iar aceasta nu mai este atât de strâmtorată cu banii.

„De atunci, în doar șase luni, mi-am câștigat întregul salariu anual de profesor. Ca profesor, câștigam 55.000 de dolari pe an, dar în ultimele șase luni, am câștigat peste 58.000 de dolari prin OnlyFans.

Cel mai mult am câștigat într-o lună este de 17.000 de dolari, ceea ce s-a întâmplat imediat după ce am fost concediat. De când am fost concediată, am câștigat în total 75.000 de dolari.”, a mai adăugat aceasta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 05 iun 2023, 13:34 | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience