Prof. Buda i-a pus diagnosticul exact lui Vladimir Putin: Este îngrozitor! Ce este PSIHOPATIA

Data publicării:
Descriere foto: Captură video Youtube/ WION
Descriere foto: Descriere foto: Captură video Youtube/ WION

Prof. dr. Octavian Buda a vorbit despre diagnosticul lui Vladimir Putin.

Prof. dr. Octavian Buda, medic primar psihiatru, profesor de Istoria Medicinei la UMF "Carol Davila" și expert al Institutului "Mina Minovici" din București, ne-a vorbit despre diagnosticul lui Vladimir Putin și rolul medicinel legale în războiul declanșat de Rusia.

"Ceea ce se întâmplă acum se întâmplă în condiții de conflict armat direct. Poate greșesc, dar e un soi de haos omucidar care se petrecese, în sensul în care se omoară cu bestialitate aproape fără discriminare și maniera în care se distrug acest localități și sunt omorâți oameni la întâmplare, asta demonstrează o furie destructivă.

La Katyn vorbim despre o ucidere sistematică a unui număr de oameni care au fost cu un program prestabilic găsiți, identificați, împușcați.

Există în anii 1990 câteva relatări a unora dintre cei care au participat la aceste execuții și care spuneau: Nu execuția în sine era o problemă, pentru că era imediat imobilizat, legat cu mâinile la spate și împușcat în câteva secunde. (...)

 

Ei au lucrat cu foarte mare atenție și cu precizie matematică ca să fie absolut siguri că împușcă pe cine trebuie", a spus prof. Octavian Buda, în exclusivitate pentru DC Medical, în cadrul emisiunii Academia de Sănătate. 

Prof. Octavian Buda, despre diagnosticul lui Vladimir Putin

 

"Cei care au lucrat pentru Katyn și au apărut în arhive fotografii cu ei, este îngrozitor, au primit o primă bănească pentru că au fost foarte operativi în a asasina, într-un anume interval de timp, un anume număr de oameni. Există un călău, Blohin, care practic, se pare că la viața lui ar fi omorât circa 7.000 de oameni, asta era meseria lui.

Psihiatric... există oameni care nu au empatie, care nu au emoții. Definiția psihopatiei, care e una clinică și este agreată de manualele moderne de psihiatrie este: În timp ce fiecare dintre noi ne adaptăm la mediul în care trăim pentru a găsi un echilibru între valorile noastre interioare, emoționale, relaționale și societatea în care trăim, psihopatul distruge mediul din jurul lui, pentru a obliga mediul să se adapteze exigențelor lui.

Citește continuarea pe DC MEDICAL

 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel