Produsul secret pentru a preveni aburirea oglinzii din baie. Trucul la care nu te-ai fi gândit!

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash

Una dintre sarcinile de curățare a locuinței care poate părea mai plictisitoare este curățarea geamurilor și a oglinzilor, pentru că imediat ce terminăm de curățat petele urâte care arătau foarte rău apar din nou. Totuși, există câteva trucuri pentru a le evita, de aceea astăzi vă vom dezvălui produsul secret pentru a preveni aburirea oglinzii dumneavoastră din baie.

Sunt multe greșeli comune pe care le facem atunci când trebuie să efectuăm aceste treburi casnice care fac ca geamurile să nu strălucească sau să fie predispuse să se murdărească mai repede. De obicei, alegerea proastă a uneltelor este cea care ajunge să rănească situația mai mult decât să o repare.

După o baie fierbinte, oglinzile de la chiuvetă au tendința de a aburi și această umiditate aderă la murdăria de pe sticlă creând o problemă mai mare, sau când vrem să ne vedem reflectați trecem mâna peste oglindă și la uscare observăm pata oribilă pe care o lăsăm în urmă.

 

Produsul secret pentru a preveni aburirea oglinzii din baie

 

Pentru a curăța oglinda de baie trebuie mai întâi să îndepărtați murdăria cu o cârpă din microfibră. Apoi, umeziți o cârpă cu puțin alcool și frecați petele de pe oglindă pentru a le îndepărta. Pentru a evita aburirea și pătarea, nu utilizați niciodată produse fabricate cu solvenți.

 

Citește continuarea pe STIRI DIASPORA



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel