"Prodanca și Reghe", divorț. De cât timp sunt căsătoriți, de fapt. Declarații contradictorii: 13 sau 15?!

Data actualizării: | Data publicării:
Anamaria Prodan Reghecampf, sursa foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan Reghecampf, sursa foto Instagram

Laurențiu Reghecampf a anunțat divorțul de Anamaria Prodan după 13... sau 15 ani. Câți ani de căsnicie au, de fapt, cei doi. 

În ultima perioadă, căsnicia dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan a fost pusă sub semnul întrebării și au tot apărut zvonuri că cei doi ar urma să divorțeze. 

 

Cu toate acestea, atât ei, cât și fiul lor cel mic, au făcut declaranții prin care au negat zvonurile. 

 

Laurențiu Reghecampf, anunț oficial


Acum, Laurenţiu Reghecampf a confirmat informaţia potrivit căreia el şi soţia sa, Anamaria Prodan, urmează să divorţeze și a declarat că doreşte să păstreze discreţia cu privire la evenimentul anunţat.

 

"Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc", a declarat Laurenţiu Reghecampf pentru fanatik.ro.

 

13 sau 15 ani de căsnicie? Anamaria Prodan, declarații contradictorii cu datele oficiale

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf erau unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz și nimeni nu s-ar fi așteptat ca cei doi să se despartă, mai ales că în urmă cu doar două săptămâni și-au reînnoit jurămintele după 13 ani de mariaj. 

 

Citește continuarea pe DCNews. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel