Procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost amânat. Impresara vrea custodia totală a lui Bebeto: “Laurențiu Reghecampf va fi decăzut din drepturile părintești “

Data publicării:
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, foto Instagram

Procesul de divorţ dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf a început luni, 7 februarie, dar cei doi nu s-au prezentat în fața judecătorilor. 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au decis să meargă pe drumuri separate. Astăzi, 7 februarie, cei doi aveau prima înfățișare în procesul de divorț. Cu toatea astea, cei doi nu s-au prezentat la Judecătoria Buftea, ci doar avocații lor. Anamaria Prodan a declarat că nu a mers, deoarece știa că se va amâna.

"Nu are niciun sens să o fac, știu că va fi o amânare”, a declarat Anamaria Prodan pentru fanatik.ro

 

Laurențiu Reghecampf a declarat că nu s-a prezentat, deoarece nu a cerut partaj, motiv pentru care procesul de divorț ar trebui să fie unul simplu. 

 

”Nu aveam de ce să mergem, astăzi. Adică, eu nu aveam, restul nu mă interesează, nu știu ce face Anamaria. Este vorba doar de divorț, sper să se rezolve cât mai repede. Nu văd niciun motiv ca să se prelungească. Nu am cerut partaj, nu am cerut absolut nimic. Am cerut doar să divorțez de Anamaria, lucru care, cred eu, este simplu. Nu poate nimeni să fie ținut cu forța de cineva… Alte discuții nu sunt acum”, a declarat, la rândul său, Laurenţiu Reghecampf pentru sursa citată mai sus.

 

Anamaria Prodan a declarat că are toate dovezile necesare pentru a demonstra că vinovat de situația în care s-a ajuns este doar Laurențiu Reghecampf și actuala iubită a acestuia. Totodată, impresara a precizat că vrea să obţină custodia totală a lui Laurenţiu junior, fiul de 14 ani al celor doi, iar antrenorul să îi plătească pensie alimentară, care se va ridica la suna de 5.000 de euro lunar.

“Laurențiu Reghecampf va fi decăzut din drepturile părintești, voi face tot ce îmi stă în putere să obțin custodia totală, exclusivă, a copilului nostru, o să îl iau pe Bebeto. Bebe nu are ce învăța de la Reghecampf, comportamentul lui în relația cu acea fată de oraș este mai mult decât grăitor. Da, normal că voi solicita, conform legii, pensie alimentară. E adevărat, Bebe nu stă în cei 5.000 de euro pe care i-ar putea obține de la Laurențiu Reghecampf (antrenorul fiind plătit, susține impresarul, cu 15.000 de euro, lunar, de Universitatea Craiova, n. red.), dar sunt curioasă pe unde va scoate cămașa când va fi nevoit să plătească. Dar asta, deja, nu mai este treaba mea, va fi problema lui să îi explice acelei fete ce s-a întâmplat și de ce nu mai are bani”, a mai adăugat Anamaria Prodan.

 

În urma declarațiilor făcute de Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf a declarat că el a cerut custodie comună a fiului pe care cei doi îl au împreună. Totodată, acesta este de părere că Anamaria Prodan nu are cum să îi interzică să-și mai vadă fiul. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel