Problemele financiare cu care se confruntă fiecare zodie

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay/ autor 1820796
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay/ autor 1820796

În afară de lecțiile financiare pe care le-ai învățat la începutul vieții tale, trăsăturile de personalitate pe care probabil le-ai moștenit de la semnul tău zodiacal ar putea veni la pachet şi cu câteva obiceiuri financiare. Clar avem o idee cine ar putea fi cele mai responsabile şi cele mai cheltuitoare semne zodiacale, dar toate se confruntă cu câte o problemă la acest capitol din când în când. Astrologii citaţi de The List au dezvăluit unde greşesc semnele zodiacale când vine vorba de bani.

Astrologul Jessie Susannah Karnatz, citată deRefinery29, dezvăluie modul în care astrologia influențează aspectele financiare şi cum ar putea beneficia contul dvs. bancar pe termen lung de aceste informaţii.

„Fie că sunteți un Rac orientat spre siguranţă sau un Săgetător impulsiv, aruncați o privire pentru a vedea ce spune semnul dvs. solar despre modul în care cheltuiți bani și utilizați aceste cunoștințe pentru a vă construi cel mai strălucitor viitor posibil”, a scris Karnatz. „Și amintiți-vă: singura cheltuială proastă este cheltuirea care nu se aliniază valorilor și priorităților dvs.”

Conform zodiei tale, acestea sunt cele mai mari probleme financiare care pot apărea în viața ta:

Semnele de foc s-ar putea răsfăța mai mult cu cheltuielile impulsive

În ansamblu, semnele de foc ale zodiacului - Berbec, Leu și, Săgetător - sunt cunoscute pentru a fi pasionale, competitive, creative, nerăbdătoare și impulsive - trăsături care ar putea fi periculoase pentru contul bancar. Berbecul reprezintă aspectul competitiv al semnului de foc. Când Berbecii folosesc această natură competitivă, au capacitatea de a desfășura proiecte financiare de succes. Cu toate acestea, spiritul lor competitiv, atunci când este asociat cu tendința lor de a fi nerăbdători, i-ar putea face să rateze câștigurile pe termen lung. „Fii răbdător atunci când îți administrezi și investești banii, deoarece înclinația ta de a face totul acum poate avea un impact negativ asupra averii tale”, a declarat astrologul Kim Woods pentru The Simple Dollar.

Leilor le place să se delecteze cu luxurile pe care viața le oferă. Cu toate acestea, uneori răsfățarea cu aceste luxuri poate costa o sumă destul de mare. După cum a declarat Karnatz pentru Refinery29, Leii trebuie să țină cont de cardurile lor de credit, deoarece au tendința de a-și folosi conturile de credit pentru a face achiziții mari. Asemănător semenilor lor de foc, Săgetătorii se luptă cu cheltuielile impulsive. Potrivit lui Woods, Săgetătorii cheltuiesc mai mult sau mai puțin în funcție de starea lor de spirit. În cele din urmă, înclinarea în cheltuieli impulsive ar putea fi o decizie financiară înțeleaptă pentru Săgetători.

Semnele responsabile ale pământului trebuie să învețe cum să echilibreze în mod strategic riscul și recompensa

Având în vedere că semnele de pământ sunt, în general, mai stabile și pragmatice, s-ar presupune că sunt mai bune în gestionarea banilor lor. Cu toate acestea, în timp ce urmăresc perfecțiunea pe care o doresc, semnele pământului tind să cheltuiască destul de mulți bani pe bunuri materiale. Taurul întruchipează în mod obișnuit căutarea luxului și confortului material, deși tind să echilibreze această dorință cu dragostea pentru gestionarea și creșterea banilor. „Condus de Venus, Zeița Banilor, Taurul este unul dintre cei mai buni factori ai zodiacului”, a scris astrologul Lisa Stardust pentru Girlboss. „Muncitor sârguincios, Taurii sunt cunoscuți pentru a se răsfăța cu plăcerile pământești și deseori se împrăștie cu luxuri ca tratamente pentru munca lor laborioasă”.

Spre deosebire de Taur, Fecioarele care caută perfecțiunea tind să fie mai puțin aventuroase atunci când vine vorba de a cheltui bani pe lucrurile pe care le doresc. „Eliberarea controlului doar un pic este totuși cheia pentru a atrage bani mai ușor în viața ta”, a spus Woods pentru The Simple Dollar. „Acest lucru îți atenuează tendința de suprasolicitare și îți permite să petreci mai mult timp investindu-ți banii cu înțelepciune. Plăcerea totală îți vine atunci când petreci timp jucând și lucrând.”

Și, desigur, după cum ați fi putut ghici, Capricornii ultra-responsabili sunt probabil cei mai buni în gestionarea finanțelor lor. În loc să își abordeze singure toate responsabilitățile financiare, Woods recomandă să învețe cum să delege îndatoririle legate de bani celor în care au încredere, astfel încât să se poată bucura de fapt de roadele muncii lor.

 

Cite;te continuarea pe ASTROSENS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel