Problemele dentare în sarcină. Dr. Alin Gabor, la Pastila de Frumusețe / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Dr. Alin Gabor, medic stomatolog și asistent universitar, vine la Pastila de Frumusețe, sâmbătă, de la ora 15:00.

 

 

Sâmbătă, 7 octombrie, ora 15:00, avem o nouă ediție a emisiunii Pastila de Frumusețe, la Spectacola,  DC News și DC Medical.

Dr. Alin Gabor este invitatul săptămânii, care ne va vorbi despre unele dintre cele mai comune probleme, când vine vorba de îngrijirea dinților. „Când este nevoie să ne spălăm pe dinți?”, „Care este rolul măselelor de minte?” și „Ce este paradontoza?” sunt doar unele dintre curiozitățile comune pe care oamenii le au, cu privire la acest domeniu. Specialistul va clarifica, astfel, toate aceste nelămuriri, însă va dezbate și multe alte subiecte ce țin de sănătatea orală. 

„Dacă nu ne spălăm seara pe dinți, acele alimente rămân pe dinți, acea placă bacteriană rămâne, iar toate alimentele care se află pe dinți sau între dinți sunt un fel de combustibil, secretă niște acizi, care acei acizi afectează dintele și intrăm într-un cerc vicios. Cu cât se degradează mai mult dintele, cu atât mai mult se reține mai multă placă bacteriană și riscăm să avem niște afecțiuni dentare mult mai grave.”, ne va spune Dr. Alin Gabor, în cadrul emisiunii.

Un alt subiect de interes mai este și utilizarea benzilor de albire pentru dinți, achiziționate din diferite magazine sau site-uri online. Extrem de multe persoane recurg la această tehnică de albire, iar doctorul stomatolog ne va spune dacă ele sunt cu adevărat utile sau dacă ar trebui să ne oprim din a le mai folosi, întrucât consecințele pot fi pe măsura rezultatelor miraculoase. 

Cu toate acestea subiecte interesante, dar și cu multe altele, vă așteptăm sâmbătă, 7 octombrie, la Pastila de Frumusețe.

Temele pe care le veți regăsi în această discuție sunt:

Când trebuie, de fapt, să te speli pe dinți

Motivul pentru care periajul este esențial seara

Adevărul despre măselele de minte

Pericolul la care te poți expune când nu supraveghezi corespunzător măselele de minte

Ce este parodontoza și cum o tratăm 

Adevărul despre benzile de albire: Sunt sau nu bune pentru dinți

Dr. Alin Gabor i-a făcut un nou zâmbet artistului Luis Gabriel

Problemele dentare în sarcină

Tratamentele stomatologice strict interzise în sarcină

Mersul la dentist și teama de hepatită

 

Nu ratați emisiunea „Pastila de Frumusețe”, de sâmbătă, 7 octombrie, de la ora 15:00. Emisiunea  va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV.

 

Youtube video image

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201   

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania      


Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/     

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola   

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en    

Site: https://www.spectacola.ro/     

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel