Problemele de sănătate cu care se confruntă Jador și cei din jur nu îl cred: „Arată-le mama actele”

Data publicării:
Jador, sursa foto Instagram
Descriere foto: Jador, sursa foto Instagram

Jador a dezvăluit cu ce boală a fost diagnosticat. Oamenii nu și-au putut stăpâni uimirea. 

Jador este unul dintre cei mai apreciați artișit din România. A cunoscut succesul peste noapte, imediar după participarea în emisiunea Puterea Dragostei. Artistul și-a dorit de mic copil să ajungă un cântăreț cunoscut și iată că visul lui s-a îndeplinit. 


Chiar dacă provine dintr-o familie cu posibilități financiare reduse, Jador s-a luptat mult pentru a-și depăși condiția și este absolvent al Academiei de Studii Economie, Facultatea de Relații Econimice Internaționale.

Jador a uimit public prin povestea lui de viață, acesta venind dintr-o familie cu posibilități financiare reduse. Bunul simț și naturalețea lui au câștigat inimile fanilor, care urmăresc activitatea lui din mediul online și sunt prezenți la fiecare concert de-al său. 


Jador are însă o problemă de sănătate care îi dă mari bătăi de cap. Oamenilor le-a fost greu să creadă când au auzit, dar manelistul susține că are și diagnosticul dat de către medici. 


În timpul emisiunii Splash! Vedete la apă, Jador nu a executat săritura în apă atunci când ar fi trebuit. Artistul a sărit în bazin înainte să apară lumina albastră și a încălcat regulamentul. 


Jador le-a explicat juraților că el a fost diagnosticat cu boala numită discromat și nu poate distinge culorile așa cum o fac ceilalți oameni din jur, iar asta îi cauzează mari probleme. 


„Sunt discromat. Arată-le mama actele. Nu diclesc nimic. E ca și cum ai fi miop. Nu vezi. Eu văd culorile altfel decât le văd ceilalți”, a explicat Jador la „Splash! vedete la apă”.


Jador a mai explicat de-a lungul timpului ce este boala de care el suferă și cum îi afectează ea viața de zi cu zi. 4


„În interiorul ochilor există mai multe culori, niște bastonașe care dau culoarea ochiului. Eu nu am anumite culori acolo, sunt puțini oameni care sunt așa”, a mai spus artistul pentru Antena Stars, în urmă cu ceva timp. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel