Probleme pentru Gemeni, Săgetător, Balanță și Berbec. A doua șansă pentru Taur, Scorpion și Leu. După 23 mai

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Nadi Whatisdelirium
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Nadi Whatisdelirium

Horoscop Mercur retrograd. 

Mercur și-a început a doua retrogradare din 2022 pe 10 mai, în semnul Gemenilor. Luni, 23 mai, se va întoarce în semnul Taurului, unde va sta până pe 13 iunie. Cum retrogradarea a început într-un semn de aer și se termină într-unul de pământ, multe dintre ideile noastre vor dispărea. Timpul va fi mai necruțător. Ne vom da seama că nu le putem face pe toate sau că trebuie să prioritizăm. 

Această schimbare de semne se va resimți pentru fiecare pentru că vom muta atenția de pe ceva mai superficial pe ceva mult mai serios. Și de obicei, asta presupune un stres suplimentar și destule blocaje. 

Berbec / Ascendent în Berbec

Mercur se întoarce din casa a 3-a în casa a 2-a. Nu ai fost atent la venituri și cheltuieli. Te-ai împrăștiat în multe direcții și nu le poți susține. Nu poți cheltui ce nu ai. Ai nevoie de o reevaluare în ceea ce privește partea resurselor, nu doar a banilor. 

Taur / Ascendent în Taur

Mercur retrogradează din casa 2-a în casa 1. Tu ce crezi despre tine, până la urmă? Tu unde greșești? Focusul se duce acum pe propria persoană. Pe modul în care comunici, te prezinți sau pe ideile tale. Depinde doar de tine, câtă încredere ai în tine, asta este lecția. Tu cum te vezi?

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Mercur pleacă din casa 1 și se întoarce în casa a 12-a. Poate că ai făcut foarte multe progrese în ultimul timp. Ți se arată și rezultatele din ultimele luni. Dar nu e totul așa cum crezi tu și nici cum vrei tu. Apar chestiuni neprevăzute. Sunt lucruri pe care nu le poți controla. Poți fi predispus la retragere. 

Rac/ Ascendent în Rac

Mercur se întoarce din casa a 12-a în casa 11-a. Îți vei da seama că trebuie să apelezi și la alții, că nu le poți face singur pe toate. Te poți reîntâlni cu prieteni foarte vechi sau îți vei reorganiza planurile pentru viitorul apropiat. 

Leu/ Ascendent în Leu

Mercur trece din casa a 11-a în casa a 10-a. Toate amânările, întârzierile, anulările, blocajele din zona carerei au numeroase lecții pentru tine. Multe vorbe de până acum ți se vor întoarce. Ai grijă și la deciziile pe care le-ai luat deja cu prietenii.

Citește continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel